Uite la cine DĂ Țărănoiul de la Teleorman!

Uite la cine DĂ Țărănoiul de la Teleorman!

Tabloidul Cancan a descoperit cine este si cum arata iubita presedintelui PSD, Liviu Dragnea. Femeia este cu 30 de ani mai tanara decat Dragnea. Iubita lui Dragnea se numeste Irina Alexandra Tanase si are 24 ani. Aceasta i-a fost asistenta lui Dragnea pe vremea cand politicianul era la comanda Ministerului Dezvoltarii.

Cancan a descoperit ca tanara locuieste cu Dragnea in apartamentul acestuia din zona Pietei Domenii din Capitala. Ea conduce o masina de lux BMW.

„Usor, usor, tanara de 24 de ani s-a integrat in casa lui Liviu Dragnea si nu doar ca si-a carat toate lucrurile acolo, ci si-a facut si o dublura dupa cheile de la intrare. Relatie serioasa. Dovada ca marti seara, pe 8 noiembrie, dupa o sesiune de shopping la mall, Irina a ajuns in jurul orei 22.00, la imobilul unde locuieste impreuna cu liderul social-democratilor. A parcat in subteran (am remarcat ca avea si telecomanda de la bariera!), iar peste doua ore avea sa apara si marele Boss, care pana atunci fusese in direct, la Antena 3. Politicianul a tras masina de serviciu in acelasi garaj subteran, iar pana a doua zi, putin dupa pranz, au ramas amandoi in apartament”, scrie Cancan.

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 Dur articol! / Așa este, domnule președinte?

2 Așa o fi?

3 Andreea Esca are un „confident”?

4 Idilă-surpriză în sportul românesc

5 Fiul patronului Cris-Tim, arestat pentru trafic de droguri