UPDATE Un pilot Tarom a intrat în stop cardio-respirator după aterizarea aeronavei

UPDATE Un pilot Tarom a intrat în stop cardio-respirator după aterizarea aeronavei

UPDATE Copilotul zborului Amsterdam - București Otopeni s-a simțit rău la aterizare, controlul aeronavei fiind preluat de comandant. Bărbatul care a acuzat o stare generală de rău a fost preluat de un echipaj SMURD.

La Otopeni, copilotul a acuzat stări de rău la aterizare, astfel că a fost preluat controlul aeronavei care venea dinspre Amsterdam de către comandant, scrie mediafax.ro.

Aeronava a aterizat în siguranță, iar o ambulanță SMURD a așteptat închiderea motoarelor și a preluat copilotul.

Potrivit Tarom, compania care a operat zborul, copilotul nu are semne de infarct sau preinfarct, a fost cooperant tot timpul.

Cei 77 de pasageri din aeronavă sunt cu toții în sigurnață.

Potrivit ISU București - Ilfov, pilotul are în jur de 56 de ani și este în stare bună, medicii urmând să decidă dacă trebuie transportat la spital. Cel mai probabil el a suferit o lipotimie.

Știre inițială

Pilotul unei aeronave Tarom, de pe ruta Amsterdam-București, se află în stop cardio-respirator pe Aeroportul Otopeni, fiindu-i efectuate manevre de resuscitare de către echipajul medical, spun surse aeroportuare pentru G4media.

Cursa aeriană a sosit în siguranță pe Aeroportul Otopeni, la ora 15.30, toți pasagerii fiind debarcați fără probleme.

Potrivit surselor, pilotul a intrat în stop cardio-respirator după efectuarea manevrelor de aterizare, ceea ce a permis sosirea aeronavei în condiții normale.


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO „Ucrainenii au luat 8.000 de telefoane mobile și le-au pus pe stâlpi de doi metri, așa detectează dronele Shahed”

2 Retragerea lui Piedone a devenit o chestiune de zile...

3 Așa o fi? /

4 Dezvăluirile neașteptate ale șefului serviciului secret din Ucraina

5 Culisele uriașului scandal care zguduie regimul Orban, în Ungaria