Victor Vrînceanu, dezvăluiri despre despărțirea de Andreea Antonescu

Victor Vrînceanu, dezvăluiri despre despărțirea de Andreea Antonescu

Victor Vrînceanu, fostul partener al Andreei Antonescu a vorbit pentru prima dată de la despărțire despre motivele separării. Jurnalistul a explicat, pentru cancan.ro inclusiv ce au stabilit în legătură cu fetița lor.

Andreea Antonescu s-a despărțit de Victor Vrînceanu. FOTO Instagram


Jurnalistul Victor Vrînceanu a arătat cum a văzut modul în care Andreea Antonescu a ales să anunțe vestea despărțirii: printr-o postare pe Instagram.

Dacă așa a simțit ea să facă…(...). Ea este vedetă, are o comunitate mare de urmăritori, iar statutul său este cu totul altul. Înțeleg asta”, a spus Victor Vrînceanu.

„Au existat anumite nemulțumiri de ambele părți”

Cât despre motivele ruperii relației lor, jurnalistul a explicat că nu a fost vorba despre o despărțire în care cineva a părăsit pe altcineva.

Am ajuns la concluzia că este mai bine să ne despărțim acum, fiind vorba de o nepotrivire de caracter. (...) Au existat anumite nemulțumiri de ambele părți, în măsuri egale aș spune eu”, a mai spus fostul partener al Andreei Antonescu.

Victor Vrînceanu a povestit pentru cancan.ro și despre fetița lor, Victoria-Venice, și a comentat afirmațiile Andreei, potrivit cărora tatăl stă cu micuța doar două weekend-uri pe lună.

Jurnalistul a mărturisit că și-ar fi dorit să împartă cu Andreea pe jumătate timpul petrecut cu fetița lor (astfel încât Victoria-Venice să petreacă un timp egal cu cei doi), dar că artista a refuzat.

Mi-a zis că vrea să o țină ea, iar eu să vin să o vizitez când doresc”, a spus jurnalistul care a mărturisit că, în cele din urmă au convenit la varianta în care să o ia două weekend-uri pe lună.

A fost de acord și m-am bucurat. Noi comunicăm foarte bine în continuare”, a mai spus Victor Vrînceanu.

„Vom da amândoi ce e mai bun pentru creșterea bebelinei”

Amintim că Andreea Antonescu și-a șocat fanii, luna trecută, cu neașteptatul anunț, în care a explicat că ea și Victor Vrînceanu, bărbatul cu care are o fetiță de doar câteva luni, s-au despărțit. Nu a oferit multe detalii despre motivul divorțului, dar a menționat că cei doi vor rămâne în relații bune.

„Dragii mei, vreau să aflați de la mine că relația pe care am avut-o cu Victor s-a încheiat! Despărțirea nu are ca și cauză subiecte care să țină prima pagină, ci doar simpla nepotrivire de caracter. Vom da amândoi ce e mai bun pentru creșterea bebelinei! Vă mulțumesc anticipat pentru faptul că îmi respectați alegerea de a nu mai discuta pe acest subiect!”, a postat Andreea Antonescu pe InstaStory.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 Cântăreața ucraineană Inna Voronova riscă 8 ani de închisoare după ce a filmat și apoi a distribuit videoclipuri cu apărarea antiaeriană a Ucrainei

2 Surprize, surprize / „Omul cu gaura” din ANAF face nuntă la hotelul unui „mare contribuabil”, apropiat de OMV!

3 Liderul nord-coreean Kim Jong-Un are două mari vicii / Raport oficial al de agenților secreți din Coreea de Sud

4 ​„Sindromul Ucraina”, bomba cu ceas pe care armata rusă încearcă să o ascundă sub preș

5 VIDEO „A început faza a doua” / Rebelii anti-Putin au intrat din nou pe teritoriul Federației Ruse