VIDEO Ascultați-l pe acest DEMENT, deputat PSD! Președintele României nu-i român. UE ne ține cu nasul în rahat. Poporul german, pro-Hitlerist până în 1970! Iohannis „infiltrat”?

VIDEO Ascultați-l pe acest DEMENT, deputat PSD! Președintele României nu-i român. UE ne ține cu nasul în rahat. Poporul german, pro-Hitlerist până în 1970! Iohannis „infiltrat”?

Ascultați-l pe acest DEMENT pesedist! Președintele României nu-i român. UE ne ține cu nasul în rahat. Poporul german, pro-Hitlerist până în 1970! Iohannis „infiltrat”? Delir la o televiziune locală din Galați. Deputatul PSD Nicolae Bacalbașa: Președintele României nu-i român. UE ne ține cu nasul în rahat. Poporul german, pro-Hitlerist până în 1970! Iohannis „infiltrat”?



Deputatul PSD Nicolae Bacalbașa, cunoscut pentru desele ieșiri în decor din punctul de vedere al limbajului și al comportamenmtului, a făcut o serie de acuzații nefondate la adresa Ununii Europene și a președintelui Klaus Iohannis și aluzii ”naziste” la adresa Germaniei, semnalează publicația cetățeanul.net, citată de  G4Media.ro .

 În viziunea lui Bacalbașa, Uniunea Europeană este o „Germano-Franța și coloniile ei”, pentru care România nici măcar nu este un partener de mâna a 2-a, ci undeva la nivelul situațiilor umilitoare.

Câteva extrase din declarațiile făcute de Bacalbașa la emisiunea „Orașul meu”, difuzată de TV Galați, televiziunea PSD Galați:

”Practic, suntem intoxicați de către stăpânii noștri care ne călăresc. N-aș vrea să spun stăpânii noștri coloniali din cadrul Germano – Franței și coloniile ei, actuale sau pe care și dorește să li se subordoneze în întregime”

„Stăpânii noștri au reușit să creeze un aparat de represiune controlat, culmea, de autohtoni, de românași de-ai noștri pe care, iarăși, eu nu-i consider, ca și pe domnul președinte, a fi români și a ne ține ca pe niște căței care trebuie subordonați, cu nasul în rahat”

”Una este prestația unui provocator profesional, cum este din nefericire președintele acestei țări, ales, în ce condiții ales ar fi multe discuții, dar ales și care încalcă Constituția României, care batjocorește voința populară și pentru care faptul că Guvernul și Parlamentul sunt rezultatele unei opțiuni populare nu are nicio importanță. Pentru că dacă disprețuiești românii, nu poți să aplici o regulă numită democrație unei structuri pe care o disprețuiești. Nici nu pot să îl învinovățesc.

Germania a infiltrat timp de decenii, pentru că deși Hitler a fost la putere numai 12 ani, poporul german, până în 1970, în proporție de 70%, era pro-Hitlerist”

”M-a bucurat când discuția dintre doamna Dăncilă cu Fuhrerul feminin al Germaniei actuale, frau Merkel, care controlează toată politica Europei prin fake-uri, partide false, știi, care toate sunt din PPE, adică etnic, poate non-germane dar servind interesele strict ale acestei țări și n-a cedat doamna Dăncilă. Dacă vrei, este un răspuns și pentru numitul Klaus Werner”

TV Galați, televiziunea PSD Galați

Jurnaliștii de la Cetățeanul.net explică și faptul că postul de televiziune locală TV Galați este televiziunea PSD Galați, respectiv a familiei lui Florin Pâslaru, fost deputat PSD, în prezent consilier al președintelui Camerei Deputaților și al PSD, Liviu Dragnea. Televiziunea este administrată prin firma PAF Media, la care dețin câte 50% din părțile sociale soția fostului deputat, Valerica Pâslaru și fiul acestuia, Alexandru Pâslaru.

În 2015, când era președintele CJ Galați, Nicolae Bacalbașa a virat din banii publici aproape 20.000 de euro către TVG Galați, pentru ca aceasta să difuzeze filmările ședințelor CJ, deși alte televiziuni din Galați difuzau filmările gratuit. Cazul e anchetat de DNA. Până în 2012, Bacalbașa a fost și moderatorul unei emisiuni la acest post. De aceea, când vine la TV Galați, Bacalbașa se simte ca acasă și vorbește ca în baie!

Citește articolul integral pe Cetateanul.net :  PSD-iști fără pastile: Aluzii naziste la Iohannis, iar Merkel este „Fuhrer al Germaniei actuale”?


Citește și:

populare
astăzi

1 Descoperire care dă de gândit în Brazilia...

2 O profesoară de Română care susține că „Luceafărul“ lui Eminescu este roman, greu de demis

3 VIDEO De azi se va circula pe 12 km noi din A0, permițând șoferilor o legătură pe autostradă în partea de sud a Capitalei între DN6, DN5 și DN4

4 „Dacă rămâneam cu el era vai de vieţişoara mea. Era un diavol frumos” / I-a fost amantă lui Florin Piersic timp de 9 ani

5 A început „detonarea” lui Piedone? A apărut o „personajă” nouă în peisaj...