VIDEO Înregistrare HALUCINANTĂ cu CRETINUL de Boureanu certându-și FATA

VIDEO Înregistrare HALUCINANTĂ cu CRETINUL de Boureanu certându-și FATA

Ioana, fiica în vârstă de doar 15 ani a fostului deputat Cristian Boureanu, a găsit puterea să-şi înregistreze tatăl în timpul unor aprige scandaluri familiale. Tatăl şi fiica au ajuns recent pe prima pagină a ziarelor şi la secţia de poliţie după un violent scandal, soldat cu agresarea minorei în mijlocul unei străzi din Capitală.

Redăm câteva fragmente din discursul halucinant al înstăritului om de afaceri adresat fiicei sale adolescente: ,,Predai telefonul, nu îţi place, marş! Mută-te la mă-ta, ai înţeles? La ora unsprezece, pentru că este vacanţă, telefonul se predă. Nu-ţi convine, fă-ţi bagajul, cară-te şi dispari, ai înţeles? Voi sunteţi ok, nervii mei sunt praf, am îmbătrânit, duceţi-vă în p...a mea unde vreţi să vă duceţi, lăsaţi-mă în pace! Nu mai vreau să văd pe nimeni din familia ta, decât când vreau eu, ai înţeles? Nu mai invitaţi pe nimeni la mine în casă, decât când vrea p..a mea, vreţi să invitaţi, luaţi-vă case în p..a mea!!! Umblu pe drumuri să-ţi fac ţie transferul vineri şi când te sun şi întreb ce faci<> mi-am luat telefon şi sunt foarte ocupată, da dute-n .... mătii că-ţi pun dosarul în braţe, da du-te cu mă-ta că şi-aşa sunteţi voi ocupate, vezi poate te înscrie vreun prieten de-a lu' mă-ta la şcoala de curve. Dar nu-i nevoie, că te poţi înscrie şi singură, nu umbli cu hoaşte bătrâne ca mă-ta. Şi pe mine mă doare, îmi bag p..a în ea de viaţă. O să ţii minte, o să fii traumatizată toată viaţa!''. 

Potrivit cancan.ro, Irina Boureanu, fosta soţie a lui Cristian Boureanu, a făcut câteva mărturisiri şocante atât în ceea ce priveşte scandalul petrecut pe străzile Capitalei, cât şi alte episode în care acesta ar fost violent faţă de fiica sa. 

„Ioana nu a fugit de acasă, a plecat de acasă pentru că a fost minţită, păcălită şi nu a fost lăsată sp vină la mine. Ea a plecat de acolo cu acordul meu. El a ştiut foarte bine că a plecat la mine, l-am sunat să îl anunţ. Ioana a fost exmatriculată, dar din cauză că tata a făcut scandaluri la şcoală şi a ameninţat copiii. Nu este prima dată când o bate sau când mergem să depunem plângere la protecţia Copilului“, a mărturisit fosta soţie a lui Boureanu.

În replică, Boureanu a făcut dezvăluire uluitoare, afirmând că mama Ioanei a avut dosar de prostituţie la 15 ani, scrie siteul stirileprotv.ro. 

"Mulţumesc mamei Ioanei că este atât de proastă şi că a fugit de acasă la 15 ani şi a avut dosar de prostituţie la secţia 14. A fost reînscrisa la şcoală de mine personal, ca să termine clasa a 12-a şi liceul. Eu am spus clar că îmi ies din minţi, ce părinte nu face asta? Totul arată clar că totul a fost o premeditare. Acum înteleg de ce copilul umbla cu ţigările în geantă la mama, probabil că vrea să o ducă pe alt drum", a mai spus fostul politician.


Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 Andreea Raicu a dat chiloțeii jos?

2 Așa o fi?

3 Culise din stomacul infectat al Poliției Române / Cine își asumă eliminarea „bubei” Despescu?

4 Vouă a ce vă miroase? / Structura centrală a DNA a preluat abia după 7 ani un uriaș dosar de corupție din Sibiu!

5 Așa o fi?