VIDEO Momentul când minora căzută pe șine la Dristor este salvată în ultima clipă!

VIDEO Momentul când minora căzută pe șine la Dristor este salvată în ultima clipă!

Video greu de privit, la metrou, la Dristor! O fată a căzut pe șine și a fost salvată în ultima fracțiune de secundă de către doi călători!

„Metrorex informează că astăzi, 10.02.2021, în jurul orei 15:35, la stația de metrou Dristor 1, linia 2 a avut loc un incident în care a fost implicat un călător. Din primele informații, acesta s-a aplecat peste peron, ulterior fiind ridicat de călătorii aflați în zonă .Conform procedurilor care se aplică în astfel de situații, a fost solicitată intervenția echipajelor SMURD și a Poliției Metrou. Acest eveniment regretabil este cercetat de Poliție. Precizăm că circulația trenurilor nu a fost afectată.

De asemenea, reiterăm că pe parcursul călătoriei este foarte important ca toate regulile de călătorie să fie respectate de către utilizatorii serviciului de transport public subteran”, transmite Metrorex.

”În așteptarea trenului nu staționați dincolo de banda de siguranță marcată la marginea peronului”, a declarat directorul general ing. Gabriel Mocanu.

Fata a fost transportată la spital!
Prin apel 112 a fost sesizat faptul că o tânără a sărit pe calea de rulare a metroului, dar a fost scoasă de doi cetățeni aflați în stație.

Tânăra, care este minoră, a fost transportată la spital pentru evaluare și îngrijiri medicale de specialitate.

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 Așa o fi?

2 Voi știți cine e marmota asta?

3 Cum juca Becali barbut cu un judecător! Dezvăluiri incredibile despre căcatul în care se scaldă Justiția din R…

4 Ce nerușinare! / Șefa Curții Supreme, zâmbitoarea lângă atârnătoarea PSD Floriana Jucan!

5 VIDEO Un activist civic, bătut de faţă cu poliţiştii în Buzău