VIDEO Priviți cum s-a creat „dramatismul” la Foișor!/Momentul când activista PSD Codruța Cerva a îmbrâncit și înjurat un ambulanțier

VIDEO Priviți cum s-a creat „dramatismul” la Foișor!/Momentul când activista PSD Codruța Cerva a îmbrâncit și înjurat un ambulanțier

Apar noi scene revoltatoare care au fost filmate in noaptea de vineri in fata Spitalului Foisor. Activista PSD Codruta Cerva a imbrancit un ambulantier si l-a injurat apoi, zbierand: „Fir-ati ai dracu’ cu salvarea voastra sa fiti, criminalii dracu care sunteti!”.

Codruta Cerva, intens promovata de Romania TV, aproape se urcase pe o targa si ii bagase telefonul in fata unei paciente pentru a o filma. „Sunteti operata, de ce v-ati operat?”, o intreba insistent Cerva.

Ambulantierul care manevra targa a atins-o pe Cerva, moment in care activista PSD a reactionat isteric, imbrancindu-l si injurandu-l pe acesta: „Bai, asta! Bai, asta! Fir-ati ai dracu’ cu salvarea voastra sa fiti, criminalii dracu care sunteti!”.

Seful Departamentului pentru Situatii de Urgenta, Raed Arafat, a precizat sambata seara ca deja au fost internati la Spitalul Foisor 7 pacienti cu COVID-19 la ATI, iar transferul bolnavilor va continua la interval de aproximativ 60 – 90 minute.

Totodata, in paralel, au sosit la Spitalul Foisor de la unitatile de primiri urgente si pacienti care au nevoie doar de oxigen pe sectie obisnuita, a spus Arafat.

Activista PSD Codruta Cerva si negationistul Pompiliu Diplan au provocat scandal, vineri noapte, in fata Spitalul de Ortopedie „Foisor” din Capitala dupa ce Raed Arafat a decis ca pacientii sa fie transferati la alte spitale. „Foisor” devine spital COVID.

Codruta Cerva a venit in fata spitalului si a inceput sa tipe in fata jandarmilor: „De ce ascultati ordinele lui Arafat? De ce va bateti joc de romani?”.

Jandarmii i-au cerut sa faca loc si sa elibereze intrarea in spital.  „Nu ne dam la o parte, vrem sa stim de ce au fost scosi din spitale”, a zbierat Cerva.

Ea a continuat apoi sa tipe si sa planga in fata spitalului, in timp ce era filmata de Romania TV. „Noaptea, ca hotii, sunt scosi oameni cu durere din spital”, a declarat apoi Cerva la RTV, relatează Aktual24.ro.

De altfel, Cerva are o relatie foarte apropiata cu Romania TV, ea stand mai tot timpul alaturi de trimisul acestui post TV.

 

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 Așa o fi? Sau a început procesul de demolare a soclului pe care stă „statuia” președintelui?

2 Telenovelele Bucureștiului / O femeie de serviciu din Capitală a moștenit 2,5 milioane euro de la un afacerist d…

3 Documente senzaţionale CIA de la Budapesta, din 1989: imaginea despre o anume Românie

4 Stenograme DIICOT – 10 August. Indicativul „Inima” a dat toate ordinele: „Dă drumul la tun! Domnule, tu nu ai …

5 Luis Lazarus, coronasceptic declarat, internat la Spitalul Universitar cu Covid / Ce spunea realizatorul TV desp…