VIDEO Sindicalistul mafiot Ion Rădoi a oprit metroul pentru că țiitoarea lui secretă rămâne fără spații comerciale?

VIDEO Sindicalistul mafiot Ion Rădoi a oprit metroul pentru că țiitoarea lui secretă rămâne fără spații comerciale?

Vineri, 26 martie, un protest al sindicaliștilor de la Metrorex conduși de Ion Rădoi a paralizat Capitala, iar peste 250.000 de călători bucureșteni au rămas fără transportul în comun din subteran. În plină pandemie, mijloacele de transport ale STB au fost supraaglomerate, în urma acestei crize, riscul de infecție cu COVID-19 crescând proporțional, iar acuzațiile la adresa lui Ion Rădoi nu au întârziat să apară.

Gândul.ro a intrat în posesia unor informații și imagini-bombă prezentând adevărul din spatele acestui protest în urma căruia sute de mii de bucureșteni au avut de suferit în timp de pandemie.

Dincolo de declarațiile referitoare la tăieri de salarii sau concedieri se află un business de milioane, iar sindicalistul șef Ion Rădoi face toate ”jocurile”. Însă nu singur, ci alături de iubita sa secretă, Elena Claudia Minea – sentimentele și afacerile completându-se în acest puzzle financiar de proporții – dar și de o altă femeie de afaceri de succes în ceea ce privește spațiile comerciale din stațiile de metrou, Iuliana Adina Mihale.

Ion Rădoi, ”greu de clintit” de peste 15 ani

O scurtă introducere în temă este absolut necesară. Sindicaliștii au acuzat conducerea Metrorex că intenționează să taie salariile cu 20%, numai că Ion Rădoi – cel care conduce sindicatul USLM de 15 ani – este ”mânat în luptă” și de interese personale indiscutabile.

Unitatea Sindicatul Liber Metrou deține, în proporție de 100%, firma Sindomet Servcom SRL, care a avut contracte cu Metrorex, pentru spațiile comerciale și pentru spațiile de publicitate, dar care detine și un complex turistic în Bușteni, care oferă reduceri de 99% pentru angajații Metrorex care își petrec acolo concediile.

La începutul anilor `90, firma Sindomet Servcom SRL a încheiat un contract de asociere cu Metrorex. Metrorex deținea respectivele spații – peste 5 mii de metri pătrați – iar compania le-a închiriat firmei. Ulterior, Sindomet le subînchiria agenților comerciali, iar profitul era împărțit astfel: 75% mergea la firma sindicatului, restul de 25% intrând în conturile Metrorex.

”Sindomet Servcom SRL a avut două contracte cu Metrorex: unul pentru spațiile comerciale (expirat în 2018), prin care firma încasa 75%, și Metrorex doar 25% din valorificarea acestora. Și un contract pentru spațiile de publicitate (expirat din 2019), din care Sindomet încasa 53%, iar Metrorex doar 47%”, mai spune Cătălin Drulă, ministrul Transporturilor.

Spațiile comerciale controlate 100% de USLM trebuie eliberate ”în regim de urgență” până la data de 2 aprilie 2021

Metrorex a notificat firma care administrează spațiile comerciale din rețeaua de metrou – Sindomet Servcom SRL, acționar 100% Unitatea Sindicatului Liber Metrou, președinte fiind Ion Rădoi – să le elibereze „în regim de urgență” și să le predea către administratorul rețelei de transport subteran până la data de 2 aprilie.

Potrivit Metrorex, ”aceste spații comerciale „pun în pericol siguranța transportului subteran, cu afectarea directă a exigențelor de securitate la incendiu şi evacuarea persoanelor în caz de urgență”.

Acțiunea de protest inițiată de sindicalistul Ion Rădoi a venit pe fondul acestor ”lupte” pentru spațiile comerciale. Pentru că, așa cum vom dovedi, Rădoi este DIRECT interesat.

În declarația de avere din 2020, liderul de sindicat Ion Rădoi a bifat ”câteva” terenuri în Giurgiu, dar și:

 • un apartament în București
 • casă de vacanță în Dâmbovița
 • casă de vacanță în Sinaia
 • casă de locuit în Giurgiu – i-a revenit în urma decesului parintilor.

Aceste bunuri imobile ar fi completate – potrivit lui Ion Rădoi – de un autoturism Audi A6 – fabricat în 1999 -, precum și de bijuterii și ceasuri în valoare de de 6.500 de euro.

În fapt însă, averea lui – susțin surse de încredere – ar fi mult mai vastă. Iar persoana prin intermediul căreia ar ”căpușa” Metrorex-ul este… iubita lui secretă, Elena Claudia Minea.

”Caracatița” de la metrou. Spațiile comerciale, marea ”miză” a protestului ”spontan” coordonat de Ion Rădoi

Potrivit surselor Gândul.ro, Rădoi și Minea locuiesc împreună și chiar fac vizite nocturne la sediul Metrorex. Sindicalistul șef a fost căsătorit cu Emilia, dar s-a despărțit de aceasta și s-a cuplat cu Elena Claudia Minea, trecută și ea, la rândul ei, printr-un divorț. Minea (fostă Drăgan) este acționar și administrator la 4 firme care dețin contracte de închiriere a unor spații comerciale din stațiile de metrou:

 • MADAME BOUTIQUE S.R.L.
 • CLAUDET BOUTIQUE S.R.L.
 • ANDO BUSINESS ASSISTANCE S.R.L.
 • CLAUDETTE A & I SRL
Rețeaua de firme controlată de Elena Minea, iubita secretă a sindicalistului șef Ion Rădoi

Afacerea este una extrem de profitabilă, ceea se poate vedea inclusiv prin două mașini cu care se afișează în oraș fiul Elenei Claudia Minea, Andrei Drăgan. La rândul lui, și acesta are o firmă care este ”conectată” la pușculița Metrorex.

Mai mult, Andrei Drăgan conduce un AUDI SQ5 – atenție, înmatriculat pe… Metrorex – și de un AUDI SQ7, autoturismul fiind înmatriculat pe o altă firmă, AZZURECAS SRL, unde acționar și administrator este Alexandru Casian Udrea.

Firma MADAME BOUTIQUE S.R.L. este beneficiara a două contracte de închiriere, în stația de metrou Dristor:

 • Unul încheiat pe data de 07.11.2019 și fiind valabil până la data de 01.07.2022, având 8.90 mp (DR1VX02)
 • Unul încheiat șa data de 25.02.2016 și fiind valabil până la data de 27.09.2022, având 6,36 mp (DR1VX01).

Elena Claudia Minea este asociată în firma MADAME BOUTIQUE S.R.L. cu Iuliana Adina Mihale, aceasta fiind – la rândul său – acționar la alte firme care dețin spații comerciale în stațiile de metrou din București. Deci filiera are mai multe ramificații.

Elena Claudia Minea, descizând dintr-un taxi pentru a merge la sediul Metrorex

Astfel, firma CLAUDETTE A & I SRL  – unde Minea este asociată tot cu Mihale – deține trei spații comerciale:

 • Stația de metrou Piața Unirii (PU1VX02)
 • Stația de metrou Dristor 1 (DR1VX02)
 • Stația de metrou Timpuri Noi (TNOVY01)

Firma CLAUDET BOUTIQUE S.R.L. – apare, din nou, ca asociat și Mihale– deține două spații comerciale:

 • Stația de metrou Crângași – 29 mp (CRIV01)
 • Stația de metrou Piața Unirii 1 – 7.89 mp (PU1VX02)

Firma ANDO BUSINESS ASSISTANCE S.R.L. deține, de asemenea, două spații comerciale:

 • Stația de metrou Costin Georgian – 4.75 mp (GEOY05)
 • Stația de metrou Dristor 1 – 6.36 mp (DR1VX01)
După ce au părăsit sediul Metrorex – în jurul orei 22.00 -, Elena Minea și sindicalistul șef Ion Rădoi s-au îndreptat către locuința unde locuiesc împreună

Mihale Iuliana Adina, încă o ”rotiță” a angrenajului bine uns

Potrivit informațiilor obținute de Gândul.ro, Mihale- asociata Elenei Claudia Minea – este acționar și/sau administrator la cele trei firme unde ”colaborează” fructuos cu iubita secretă a lui Ion Rădoi (respectiv MADAME BOUTIQUE S.R.L.CLAUDETTE A & I SRL și CLAUDET BOUTIQUE S.R.L.), dar controlează și alte trei societăți.

 • ADINA PRODCOM PREST S.R.L
 • ALE & AD FASHION SRL
 • BOCCA RESTAURANT S.R.L.

 ADINA PRODCOM PREST S.R.L deține două spații comerciale:

 • Stația de metrou Piața Unirii 1, Spațiul Comercial C1
 • Stația de metrou Piața Unirii 2, Spațiul Comercial C9

Firma ALE & AD FASHION SRL deține un spațiu comercial în Piața Unirii 2 (PU2VI02), acolo unde asociat apare și Gherman Rădiță.

BOCCA RESTAURANT S.R.L.  – asociat cu Mihale fiind tot Gherman Rădiță – deține două spații comerciale în stația de metrou Universitate:

 • Un spațiu comercial de 5 mp (UNIVX03)
 • Un spațiu comercial de 20,80 mp (UNIVX04).

Cum se închide cercul intereselor ”subterane” de la metrou

După cum se poate constata la un calcul simplu, 14 spații comerciale sunt administrate și exploatate cu succes financiar incontestabil de ”protejata” lui Ion Rădoi – Elena Claudia Minea – și de colaboratoarea acesteia, Iuliana Adina Mihale.

Este lesne de înțeles că perspectiva ”sumbră” potrivit căreia, la începutul lunii aprilie, aceste spații comerciale ar trebui eliberate, așa cum dorește conducerea Metrorex, i-a creat insomnii lui Ion Rădoi, iar protestul sindicaliștilor de la metrou se prezintă într-o cu totul altă lumină.

Iar dezvăluirile Gândul.ro nu se opresc aici. Reporterii noștri au obținut și dovada FOTO/VIDEO a legăturilor dintre Rădoi și Minea. Aceștia au fost fotografiați împreună, zilele acestea, intrând la aceeași adresă, unde au și înnoptat. Iar ei nu locuiesc singuri, ci alături de familia lui Andrei Drăgan (fiul vitreg al lui Rădoi). Iată, așadar, cum se închide cercul intereselor ”subterane” de la metrou.

Citește integral pe Gândul.ro 


Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 Hopa! Vedetuța Beatrice are problemuțe la dosar?

2 Așa o fi? / Adrian Năstase, „regele imobiliarelor” din Militari? / Dezvăluiri care te lasă cu gura căscată

3 Turnătorul Isărescu s-a pișat cu boltă pe oamenii care muncesc onest în această țară! / Băi, nenorocitule, nu îț…

4 Culisele angajării Proastei României la BNR pe un salariu net de 16.000 de lei / lunar

5 Ana Birchall: În urma deciziei de astăzi a CJUE instanțele de judecată pot anula actele Secției Speciale / Actel…