VIDEO Un polițist de 30 de ani de la Brigada Rutieră a Capitalei a murit într-un accident petrecut în zona Piața Constituției

VIDEO Un polițist de 30 de ani de la Brigada Rutieră a Capitalei a murit într-un accident petrecut în zona Piața Constituției

Un polițist de la Brigada Rutieră a Capitalei a murit într-un accident rutier petrecut în zona Piața Constituției.  Bărbatul se afla pe motocicleta personală, când a fost izbit de un autoturism.

Motociclistul mort în această seară era era agent sef adjunct in cadrul MAI și avea 30 de ani.

„În jurul orei 18.56 Brigada Rutiera a fost sesizată prin apel 112 cu privire la producerea unui accident rutier care a avut loc pe bd.Libertății. Conducatorul unui autovehicul care circula pe bd.Libertății dinspre bd. Unirii a intrat în coliziune cu un motociclist. În urma accidentului rutier a rezultat decesul motociclistului după ce în prealabil au fost efectuate manevre de resuscitare”, informează Poliția Capitalei.

După efectuarea manevrelor de resuscitare de către un echipaj S.M.U.R.D., victima (motociclistul) a fost declarată decedată. La fața locului au fost solicitați lucrători din cadrul I.N.M.L. pentru ridicarea cadavrului, iar cazul a fost preluat de către lucrători din cadrul B.P.R., pentru continuarea cercetărilor.

În continuare traficul este restricționat pe sensul către b- dul Națiunile Unite, lucrătorii BPR nu au finalizat cercetările.

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 PSD a „câștigat” Primăria Sectorului 1! Justiția paralelă a Partidului a găsit 1360 de voturi în plus pentru „…

2 Avertismentul profesorului Virgil Păunescu în legătură cu vaccinurile

3 Așa o fi?

4 Mafia cu gulere galbene / Te crucești când citești așa ceva!

5 Alina Ghica, judecătoarea care a suspendat completurile de 5 judecători la cererea lui Dragnea și a anulat o p…