Voi realizați că ăștia au pe ei „accesorii” de câteva sute de mii de euro?

Voi realizați că ăștia au pe ei „accesorii” de câteva sute de mii de euro?

Cancan.ro prezintă imagini inedite, de ultimă oră, cu fostul candidat la președinție William Brînză. Ex-deputatul a “tăbărât” în parcare pe fosta soție a ”fratelui” lui Puya. Fostul parlamentar s-a pregătit temeinic pentru întâlnirea cu patroana localului preferat al vedetelor de la PRO TV.

Zilele trecute, Cancan.ro l-a întâlnit pe fostul candidat la alegerile prezidențiale din 2014 William Brânză pe terasa unui cunoscut local din zona Floreasca a Capitalei, ”Game on”,  acolo unde afaceristul s-a întâlnit cu Nicoleta, nimeni alta decât fosta soție a ”fratelui” lui Puya și patroana unui renumit local de lângă PRO TV.
William Brânză și fosta soție a „fratelui” lui Puya s-au întâlnit la o terasa din zona Floreasca

Din câte se pare, fostul deputat s-a pregătit serios pentru întâlnirea cu sexoasa brunetă. Și-a vopsit podoaba capilară, a îmbrăcat unul dintre cele mai bune costume din garderobă și și-a pus pe mână un accesoriu extrem de scump, un ceas Richard Mille care ar valoara aproximativ 200.000 de euro.

Într-o atmosferă extrem de relaxată, fostul deputat a petrecut momente unice în compania sexoasei brunete. La o apă plată, cei doi s-au întreținut la vorbă în timp ce au fumat pe îndelete.

William Brânză s-a pregătit temeinic pentru întâlnirea cu sexoasa brunetă. Și-a vopsit părul și și-a pus la mână un ceas de 200.000 de euro

La finalul întrevederii, după ce afaceristul a achitat nota de plată, cei doi și-au ascuns privirile sub ochelarii de soare și au luat-o la pas către parcarea unde bruneta avea parcat bolidul de lux. Atunci când au ieșit din restaurant, Nicoleta și-a etalat și ea accesoriile de fimă, iar geanta ce părea una extrem de scumpă nu a avut cum să treacă neobservată. 

N-a mai rezistat și ”a atacat”

Odată ajunși în locul unde Nicoleta avea mașina de lux, William Brânză ”a tăbărât” pe ex-soția “fratelui” lui Puya. Cum pare să fie un bărbat extrem de hotărât, fostul parlamentar a vrut să o sărute la plecare, dar buzele celor doi nu s-au atins, așa că acesta a insistat.

Fostul candidat la prezidențialele din 2014 a apucat-o de șolduri pe focoasa brunetă și s-au sărutat cu patos. Ex-parlamentarul a lăsat chiar impresia că se comportă ca un adolescent la prima întâlnire. Willy și Nicoleta, momente tandre în parcare

Nicoleta, divorț cu scântei

În urmă cu aproximativ doi ani, Nicoleta a divorțat de fostul soț, Edy, ”fratele” celebrului cântăreț Puya. În toamna anului 2019, sexoasa brunetă care patronează restaurantul preferat al vedetelor de la PRO TV s-a adresat instanței de judecată, unde a solicitat emiterea unui ordin de protecție împotriva fostului partener de viață, pentru șase luni.

William Brînză, implicat într-un mega-dosar de evaziune fiscală și splălare de bani

Potrivit site-ului http://G4media.ro, în luna decembrie a anului trecut, instanța a dat undă verde începerii procesului în care William Brânză este acuzat de evaziune fiscală și spălare de bani.  Curtea de Apel București (CAB) a decis că probele din dosarul uriaș de evaziune fiscală și spălare de bani în care au fost deferiți Justiției fostul deputat PDL William Brînză, omul de afaceri Dumitru Marin, denunțător al lui Marian Vanghelie, și Marian Țărândă au fost administrate legal și procesul poate să înceapă.

Cazul privește acuzații de evaziune fiscală și spălare de bani pentru 93 de persoane. Toate acestea sunt acuzate că ar fi aderat la un grup infracțional organizat specializat în eludarea plății taxelor către stat și spălarea banilor, prin firme de tip fantomă.

Potrivit rechizitoriului, gruparea evazionistă era condusă de un anume Petronel Alfred Petrea. La această grupare ar fi aderat mai mulți oameni de afaceri, printre care William Brînză, Dumitru Marin și Marian Răducu Țărândă.

S-a retras după două mandate de parlamentar

William Brînză a avut două mandate de deputat în perioada 2004-2012, pentru primul mandat candidând din partea PRM, iar pentru cel de-al doilea din partea PDL. De altfel, el a fost şi preşedinte al PDL Diaspora.

William Brînză a candidat şi la alegerile prezidenţiale din 2014, din partea Partidului Ecologist Român.

În declaraţia de avere depusă cu ocazia candidaturii sale la prezidenţiale, Brînză scria că are un teren intravilan de 1.528 de metri pătraţi, cumpărat în 2001 în Câmpina şi un teren extravilan de 1.075 de metri pătraţi achiziţionat în 2004, la Snagov. El mai menţiona un apartament în Câmpina, cumpărat în 2004, şi patru spaţii comeriale – două în Bucureşti (182,4 de metri pătraţi în total) şi două în Ploieşti (1.070 de metri pătraţi în total).

Prezidenţiabilul mai declara trei conturi în care deţinea peste 31.000 de euro, unul dintre ele fiind deschis pe numele cabinetului său de avocatură, iar altul la o bancă din Spania.

Datoriile sale se ridicau la 650.000 de euro: un credit de 200.000 euro, luat de la Bancaja Europesa – Spania în 2007, scadent în 2047, un credit de 300.000 euro, luat, în 2011, de la Millenium Bank, scadent în 2026, şi un împrumut de 150.000 euro luat de la o persoană fizică în 2011, pe care trebuie să îl restituie până în 2026.

Brînză a realizat, în 2013, venituri de aproape 6.000 lei, ca lector la Universitatea Creştină „Dimitrie Cantemir” şi 30.000 euro, ca avocat. Pe lângă aceste venituri se adăugau uzufructul pentru perioada 2012-2017 de 20.000 euro pentru un imobil din Ploieşti şi 19.125 euro pe lună din închirierea unor spaţii comerciale, potrivit declaraţiei sale de avere.

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO Nou amantlâc în alcovul Bucureștiului? / Întâlnire amoroasă între o „fostă” și un „actual”

2 Așa o fi?

3 Doliu printre „valori” / A murit „regele maneliștilor”

4 Umilitor! / Arthur, cel mai mare urs din România, a fost împușcat de un prinț austriac într-o arie protejată din…

5 De citit, de știut