« Dosare / Gabriela Firea

09 Octombrie 2014

Gabriela Firea consideră că Iohannis nu este bun de președinte pentru că nu are copii
Senatorul PSD Gabriela Firea a lansat un atac sub centură la adresa lui Klaus Iohannis. Social democrata l-a acuzat pe liberal nici mai mult nici mai puţin că NU a înfiat copii şi că nu are o "familie completă", motiv pentru care nu ar fi bun să fie preşedinte. A uitat se pare de Ion Iliescu care a fost preşedinte, în ciuda faptului că nu are copii. Reacţii au venit imediat. Liberalii, prin vocea Cristinei Pocora, o acuză pe Firea de discriminare şi cer scuze publice.

„Nu ești un om complet fără să crești un copil. În toate statele civilizate cei care doresc să ajungă președinți provin din familii complete, sunt căsătoriți, au copii, au nepoți, au trecut prin toate etapele vieții”, a afirmat Gabriela Firea, într-o conferință de presă.

Iar atacul sub centură a continuat. Gabriela Firea a precizat că Iohannis putea să înfieze unul-doi copii.

"Nu toată lumea poate să aibă în mod natural copii, pentru că pot să apară probleme de sănătate, dar poti să înfiezi un copil, daca vrei să ai o familie completă din toate punctele de vedere. Și mai ales, din pespectivă financiară nu cred că se punea problema ca familia Iohannis să nu poata să îngrijească unul - doi copii”, a mai spus Firea.

Liberalii au reacţionat imediat. Au catalogat afirmaţiile social democratei ca fiind discriminatorii şi cer scuze publice.

„Tot cea ce a spus doamna Firea este o gravă discriminare. Fac un apel la deminitatea ei să iasă și ceară public în primul rând față de aceste cupluri, sunt 25 la sută din cuplurile din România care se confruntă cu această problemă, a infertiilității. Față de aceste cupluri, apoi sigur și în fața cetățenilor care au fost nevoiți să asiste la această mzierie de campanie electorală pe care doamna Firea a folosit-o ca pe un atac la adresa domnului Klaus Iohannis”, a declarat pentru B1 TV deputatul PNL Cristina Pocora.


08 Septembrie 2014

Şantajista Gabriela Firea insistă ca Iohannis şi Antonescu să spună ce s-a întâmplat între ei în ultimele 4 luni. Stârniţi de această curiozitate care devine obsesivă, o întrebăm şi noi, în numele a mii de bărbaţi curioşi care au rămas nelămuriţi. Găbiţa, tu ce îi făceai lui Adriean Videanu când erai o prea ambiţioasă membră a TPD?


08 Septembrie 2014

O şantajistă crescută sub pulpana mogulului nu poate spune altceva.

"Nu-mi venea să cred ce se întâmplă. Am tot sperat că este doar un coşmar şi acesta se va termina. Eu şi familia mea considerăm că este un moment de răscruce"...

 .. a spus fosta moderatoare a Antenei 3, vineri seară, în cadrul unei Ediţii Speciale. 

"Oamenii care acum se bucură au nevoie de o replică pe măsură, de oameni care gândesc astfel şi care au fost educaţi într-un alt spirit", a subliniat Gabriela Firea. 

După decizia de condamnare a lui Dan Voiculescu, Gabriela Firea a postat pe pagina personală de Facebook un mesaj de susţinere: "Sunt cu tot sufletul alături de Camelia, Corina și Dana Voiculescu, fiicele domnului Profesor. Este un moment cumplit, ca tatăl să-și piardă libertarea. Îmi pare rău și pentru cei 5 nepoței, care știu că își iubesc bunicul nespus, precum și pentru Liana. Le transmit tărie, putere și speranta foștilor mei colegi. Mulți dintre ei, prieteni dragi. Suferințele ne întăresc. Răbdarea ne apropie mai mult de Cele Sfinte-singurele care contează. Exista o Justiție Divină în fața căreia toți vom da socoteală. Pentru o viață demnă și plăcută lui Dumnezeu, trei repere sunt, după mine, importante: Credința, Familia, Prietenia sinceră, dezinteresată". 

 Aşa să îi ajute Dumnezeu! Şi Maica Domnului!
 comments powered by Disqus