« Dosare / Radu Banciu

13 Octombrie 2014

Radu Banciu a comentat, joi seară, în cadrul emisiunii „Lumea lui Banciu”, difuzată de B1 TV, numeroasele reacții apărute în presă după atacul Gabrielei Firea la adresa lui Klaus Iohannis.

Vicepreședintele PNL Iași a reclamat-o pe Gabriela Firea la CNCD pentru declarațiile referitoare la familiile care nu au copii.

„Azi PNL a luat atitudine împotriva scârbavnicei Gabrielei Firea. Dar ea a dat-o la întors la faza asta cu copiii. Doamna Firea, e chiar rușinos să ai copii care iau nota 1,2 la bacalaureat, pentru că nu știți ce e aia să te ocupi de un copil, faceți paradă cu lucruri pe care nu le aveți. Acum au sărit chiar și oamenii cuminți ai presei, chiar și Ion Cristoiu. Doamna Firea, vă spune Ion Cristoiu că Victor Ponta o are mică. În condițiile astea nu știu dacă discuțiile cu „final fiziologic” vă avantajează pe dumneavoastră de a-i ține microfonul unui escroc, unui oarecare. Noi știm cine sunteți, nu e cazul să interveniți”, a comentat Radu Banciu.

„Mai bine să nu faci niciun copil, decât să faci mulți și proști. Nu vă lăudați cu asta, că bine v-a spus domnul Cristoiu: nici nu s-a răcit fostul dumneavoastră soț, că v-ați și căsătorit”, a adăugat Radu Banciu.


00 00 0000

Radu Banciu: Firea spune că Iohannis nu e bun de președinte pentru că nu are copii. Dar Iliescu avea copii? El cum a putut conduce 10 ani? (VIDEO)

 Radu Banciu a comentat, miercuri seară, în cadrul emisiunii „Lumea lui Banciu”, difuzată de B1 TV, afirmațiile Gabrielei Firea, purtătorul de cuvânt al campaniei prezidențiale a PSD, potrivit cărora Iohannis nu este bun ca președinte pentru că nu are copii.

Jurnalistul spune că aceste acuzații sunt „obrăznicii discriminatoare” și amintește că nici fostul președinte Ion Iliescu nu are copii, însă nimeni nu a criticat acest lucru vreodată.

„Gabriela Firea spune că cei care doresc să fie președinți provin din familii complete. Dar Iliescu avea copii? Asta nu e discriminare? El a fost bun să conducă 10 ani? Ea a vrut să-l atace pe Iohannis, dar toanta, a dat în Iliescu. Spuneți doamna Firea, ce e mai bine? Să fii căsătorit și să își părăsești nevasta cu care ai un copil, ca apoi să te căsătorești din interes cu o alta cu care mai faci niște copii, ca Ponta, sau să stai fără să ai copii cu aceeași nevastă și să rămâni cu ea până la sfârșit? Ce vi se pare mai moral? Faptul că nu are copii nu mi se pare chiar atât de catastrofal, nu e treaba noastră de ce Iohannis n-are copii. Firea să-și vadă de trecutul ei și de bilețelele ei în clopotniță cu domnul Pandele”, a comentat Banciu.

„Unde am ajuns, aceasta este campania electorală în România. Obrăzniciile și potlogăriile astea nu merg cu toată lumea. Vin unii care sunt niște nulități și dau ei lecții de moralitate, tocmai ca lumea să mai uite de mizeria pe care o ascund ei sub preș”, mai spune Radu Banciu.

 

 


08 Septembrie 2014

Consecvent căpoşeniei sale, Banciu s-a apucat aseară să sape la temelia meritelor Simonei Halep de a fi ajuns în finala de la Roland Garros. Marjând, ca prostul, pe slaba valoare a adversarelor întâlnite. De parcă ar fi Simona vinovată că joacă un tenis cinstit şi la un nivel mental şi fizic constant, fapt care îi permite să nu cedeze jocuri dinainte câştigate în faţa unor adversare mai slab clasate. Cum au făcut toate celelalte jucătoare de top 10, cu excepţia Şarapovei. Banciu şi-a dorit să demonstreze o tâmpenie prin ignorarea voită a celei mai consistente suprafeţe de adevăr. A ignorat total faptul că Halep a pornit la drum, la Roland Garros, din poziţia de număr 4 mondial. Şi, că până în turul 4 nici nu putea întâlni o adversară mai acătării. A ignorat total că ea este numărul 4 mondial, iar de luni numărul 3, şi că până acolo trebuie să baţi numai jucătoare mai bine clasate ca tine. Că, de regulă, în primele două tururi, până ajungi în primele 10, întâlneşti automat un cap de serie cu o singură cifră. Să nu mai vorbim că, dacă tot s-a dat doct, a confundat turneul de la Madrid cu cel de la Roma.....comments powered by Disqus