« Dosare / Radu Tudor

08 Septembrie 2014

Fişă medicală pacient. Nume: Radu Tudor Afecţiune: Delirium tremens voiculensis

Radu Tudor a transmis un mesaj de mulțumire tuturor celor care s-au plimbat, duminică, în jurul Palatului Cotroceni, alături de jurnaliștii de la Antena 3.

 "Plimbare. Atitudine. Mesaj. Anti-mămăliga. Curaj. Solidaritate. Reacție civică solidă. Emoție. Sinceritate. Intoleranță la abuz.

Asta au transmis cei 15.000 de participanți la mesajul public al Antena 3 în legătură cu abuzul nepermis, nedemocratic și intolerabil la care este supusă televiziunea de știri numărul 1 din Romania.

Telespectatorii Antena 3 au o fidelitate ce poate spulbera orice regim autoritar ce nu suportă libertatea de exprimare. Vom fi din ce în ce mai mulți. Care ne lepădăm de Satana. Cu Dumnezeu înainte, luptăm pentru o cauză dreaptă!", a scris Radu Tudor pe blogul personal.

 
 


04 Iulie 2014

Stimabilul bou Radu Tudor le-a arătat joi seara, în direct, tinerilor care vor să se facă jurnalişti, cum pupă sluga curul favoritului stăpânului. Să ne fie iertat limbajul, dar situaţia în care au ajuns cam toate compartimentele din care este compusă această ţărişoară necesită măsuri radicale. Şi, dacă nici cuvinte tari nu mai putem folosi, ce să facem? Să intrăm în rând cu cei care se complac? Nu vom face asta. Dar să revenim.Nici nu apucase bine să i se oprească din băngăneală capul lui Ponta, după şutul în cur luat de la FMI, pe pomeni electorale şi reducerea CAS, că limba lui Radu Tudor lingea slugarnic bucile roşii şi pline ale lui Victoraş, titrând pe ecranul de la Minciuna tv: Ponta dă cu flit FMI! Ţ-ai dracu de viermi!comments powered by Disqus