« Dosare / Victor Ponta

05 Octombrie 2014

În plină campanie prezidențială Victor Ponta primește încă o dată confirmarea de la Eurostat că guvernează împotriva românilor. Datele furnizate de Eurostat arată că România se situează pe primul loc în Uniunea Europeană în luna august 2014 privind scăderea volumului cifrei de afaceri pentru comerțul cu amănuntul după ce în luna iulie a acestui an s-a situat pe locul al doilea. În luna august 2014 volumul cifrei de afaceri privind comerțul cu amănuntul a înregistrat o scădere de 0,6% faţă de luna precedentă.

Situația volumului cifrei de afaceri privind comerțul cu amănuntul este şi mai proastă atunci când vorbim de vânzarea carburanților care în luna august 2014 a scăzut cu 3,2% faţă de luna precedentă a acestui an şi cu 7,3% faţă de luna august din anul precedent.

Anunțul Eurostat privind evoluția comerțului în Uniunea Europeană vine după alte două anunțuri devastatoare pentru Victor Ponta. Eurostat a anunțat recent că la sfârșitul trimestrului II 2014 România a înregistrat cea mai abruptă cădere economică din Uniunea Europeană iar în luna iulie 2014 România s-a situat pe primul loc în Uniunea Europeană în ceea ce privește reducerea locurilor de muncă.

Se știe că principalul indicator privind puterea de cumpărare a populației îl reprezintă volumul cifrei de afaceri a comerțului cu amănuntul. Scăderea volumului cifrei de afaceri din comerțul cu amănuntul a avut loc din cauza politicilor de supraimpozitare a mediului de afaceri şi a românilor şi a tăierii investițiilor, politici aplicate de Victor Ponta încă de la instalarea la Palatul Victoriei. Victor Ponta nu poate compensa pomenile electorale oferite românilor din banii publici cu reducerea dramatică a locurilor de muncă în sectorul privat în urma intrării în faliment a câtorva mii de firme.

,,Din păcate şi la ultima rectificare bugetară Victor Ponta a continuat să taie banii de investiții pentru a îi folosi în campania electorală deși știa ca principala cauză a intrării României în recesiune a reprezentat-o reducerea dramatică a resurselor pentru investiții'', susţine fostul ministru al finanţelor, Gheorghe Ialomiţianu.

,,Victor Ponta se încăpățânează şi în privința aplicării în continuare a cursului aberant de 4,73 lei/euro privind calculul accizei şi a taxei de 7 eurocenți pe litrul de carburant măsuri care au reprezentat cauza principală a reducerii dramatice a volumului cifrei de afaceri privind comerțul cu carburanți. Din păcate trebuie să îi dam dreptate lui Moise Guran cu privire la afirmația că Victor Ponta poate fi anchetat pentru subminarea economiei. Sperăm că romanii îl vor sancționa pe Victor Ponta la alegerile prezidențiale din cauza proastei guvernări'', a mai spus  Ialomiţianu.


30 Iunie 2014

Idiotul ne-a sfidat pe toţi şi s-a dus la Paris, arătându-ne nu că îl doare la bască de opinia celor mulţi, ci că el îşi poate permite orice, pe banii noştri. Câţi oameni oneşti şi iubitori sinceri ai sportului nu au visat sâmbătă să fie în tribună la Paris? Ponta le-a arătat degetul din mijloc şi le va arăta şi drumul spre cabina de vot, la toamnă, cu acelaşi tupeu. Doamne, chiar e atât de greu pentru români să înţeleagă că pesediştii sunt nişte animale fără suflet şi nişte hoţi din născare?


24 Iunie 2014

Se va duce idiotul la Paris, să pângărească un moment special al unui copil care munceşte de o viaţă să ajungă acolo? Te apucă scârba când vezi cum se agaţă cretinul de Ponta de toţi oamenii care chiar au făcut ceva cu adevărat în viaţa lor. Nu ca el, un dobitoc care şi-a copiat doctoratul şi n-a fost în stare să-şi ducă meseria până la capăt. Nici n-a apucat Simona Halep să respire gloria, că boul nostru naţional se şi pregăteşte să îi inunde fetei clipa de bucurie, după ani de muncă şi sacrificii, cu umbra lui care miroase a rahat. Chiar nu este nimeni pe lângă acest oligofren care să aibă curaj să îi bareze drumul?comments powered by Disqus