Anunţul făcut de una dintre cele mai mari reţele de farmacii din ţară

Anunţul făcut de una dintre cele mai mari reţele de farmacii din ţară

Reţeaua de farmacii DONA va investi 15 milioane euro în următorii 4-5 ani pentru redecorarea celor peste 240 de unităţi pe care le deţine în prezent la nivel naţional şi vrea să se extindă cu alte 60 de farmacii până în 2016.

Reţeaua DONA va investi 15 milioane euro pentru reamenajarea farmaciilor. Cum vor arăta noile locaţii - FOTO

Prima farmacie redeschisă sub noul concept este DONA Liviu Rebreanu, cu program non-stop, investiţia ridicându-se la 50.000 de euro.

"Până la sfârşitul anului vor fi gata peste 50 de farmacii strategice din Bucureşti şi din ţară. (...) Dincolo de obiectivele de imagine, eforturile de promovare urmăresc susţinerea planurilor ambiţioase de dezvoltare, respectiv atingerea unui număr de 300 de farmacii până la finalul anului 2016", se arată într-un comunicat al companiei.

Potrivit sursei citate, farmaciile DONA se situează în top trei cele mai mari reţele de farmacii din România, alături de Catena şi Sensiblu.

"După o perioadă în care ne-am concentrat preponderent pe tot ceea ce înseamnă servicii - pregătirea continuă a farmaciştilor, actualizarea preţurilor în vederea creşterii accesibilităţii, extinderea reţelei şi oferirea unui portofoliu cât mai complet de produse şi servicii de sănătate, a venit momentul să împrospătăm şi imaginea brandului", a declarat Ovidiu Wencz, directorul general al DONA.

Reţeaua, administrată de compania S.I.E.P.C.O.F.A.R, are peste 1.500 de angajaţi şi deserveşte lunar mai mult de 1 milion de pacienţi din toată ţara. În 2012, compania a raportat o cifră de afaceri în scădere cu 4,6%, la 720 milioane lei (161,7 milioane euro), şi a trecut pe pierdere, de circa 2,2 milioane lei.

S.I.E.P.C.O.F.A.R este controlată de omul de afaceri Eugen Banciu.

Sursa: mediafax.ro

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 Bă, ghiolbanilor din fruntea Ro, citiți asta! / Emerging Europe: Maia Sandu e pe punctul de a deveni cel mai put…

2 A fost sau nu Firea amanta lui Tăriceanu? I-a spart casa fostului soț, Răsvan?

3 Explodează alcovul bucureștean? / „Vă fac de panaramă, bolnavele Bucureștiului! Se f...teau la show! Are HIV… a …

4 VIDEO Cel mai prost interlop din România! / El este dobitocul arestat după ce și-a uitat pistolul în cabina de p…

5 Proasta pusă de PNL pleacă din TVR cu scandal / Imbecila a sigilat biroul, de parcă ar fi de la mă-sa! / Cealaltă,…