Doi italieni investesc într-o clinică dermato-cosmetică unde românii lasă în medie 1.000 de lei pe tratament

Doi italieni investesc într-o clinică dermato-cosmetică unde românii lasă în medie 1.000 de lei pe tratament

Avand la baza studii medicale finalizate in Italia, Roberto Magno (49 de ani) a vizitat pentru prima data Romania in anul 1997, alaturi de sotia sa, de origine romana.

„A fost mai mult o vizita facuta din curiozitate. Auzisem atat de multe lucruri legate de Romania, incat am vrut sa o cunosc. Am fost surprins de multe aspecte, insa un singur lucru mi-a atras atentia in mod deosebit. Am realizat ca era o piata in curs de dezvoltare, un bun moment de a investi intr-o afacere. Si asta pentru ca in Romania nu existau foarte multe produse de calitate din diverse domenii, care in Italia erau usor de obtinut”, isi aminteste omul de afaceri.

A inceput initial cu o firma de distributie alimentara, orientandu-se ulterior spre zona produselor dermato-cosmetice premium. In urma cu sapte ani, alaturi de partenerul sau, Gabriele la Ferrara, Magno a devenit unic distribuitor al produselor Restylane Q-Med by Galderma, Mertz Aesthetics, Eurosilicone si Nagor. Cei doi au deschis si o scoala de micropigmentare – Goldeneye - unde un curs de specializare are preturi cuprinse intre 300 si 1.000 de euro. Pana in prezent, scoala are 250 de absolventi.

Clinica, scoala de micropigmentare si firma distribuitoare de produse Restylane Q-Med by Galderma si Mertz Aesthetics functioneaza in prezent intr-o singura cladire, aflata in zona Dorobanti din Capitala. Investitia in clinica se ridica la circa 800.000 de euro, un singur aparat costand 250.000 de euro. In total, cei doi oameni de afaceri au investit in acest business 2 de milioane de euro, suma pe care estimeaza ca o vor recupera in urmatorii 5-6 ani.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 PSD și PNL vor avea candidați separați la București: Gabriela Firea și Sebastian Burduja

2 O informație care dă fiori / Ce știe CIA despre intențiile Rusiei în Europa?

3 Piedone este pe punctul de a pierde inclusiv Sectorul 5... E disperare mare printre acoliții lui... Deh, s-a schimbat joaca...

4 AUDIO Numele lui Coldea, într-un nou scandal. Anca Alexandrescu a difuzat înregistrări depuse la DNA

5 Surprize în noul sondaj realizat de INSCOP la comanda News.ro