Femeia care trăieşte de 16 ani FĂRĂ BANI. "Regret că n-am făcut asta mai devreme"

Femeia care trăieşte de 16 ani FĂRĂ BANI. "Regret că n-am făcut asta mai devreme"

A reuşit să trăiiască fără cash

De 16 ani nemtoaica duce o viata lipsita de stres, griji, dar si fara bani. Si nu se plange niciun moment, ba din contra, ii sfatuieste pe toti corporatistii care "nu mai au timp sa respire" sa renunte la stilul de viata bolnavicios, sa renunte la „sclavia banilor" si sa traiasca asa cum isi doresc, relateaza Business Insider.

Intrebarea tuturor este, fireste, „Cum reuseste?" Cum poate trai cineva fara bani in secolul XXI? Germanca Heidemarie Schwermer a aflat raspunsul. Totul a inceput in urma cu 16 ani.

Trecuse de 54 de ani cand Schwermer s-a hotarat sa-si schimbe viata: a demisionat de la cabinetul de psihoterapie la care lucra si si-a pus in gand sa duca o viata libera, a povestit ea intr-un interviu acordat Business Insider.

Mai mult, stilul ei de viata a reprezentat si subiectul unui documentar, „O viata fara bani", ce a fost realizat dupa povestea nemtoaicei. Heidemarie Schwermer n-a privit inapoi cand a renuntat la cash, carduri, cecuri si alte mijloace de plata, care „o sufocau in fiecare zi".

Curand va implini 70 de ani si marturiseste ca nu regreta pasul facut. De fapt, regreta ca n-a facut asta mai devreme. Mai multe pe zf.ro .

Sursa: realitatea.net


Citește și:

populare
astăzi

1 Așa se scrie istoria, oameni buni, din lucruri mărunte și neștiute...

2 VIDEO Atac cu rachete fără precedent al Ucrainei împotriva Rusiei

3 Voi ați văzut asta? / America, oameni buni...

4 Așa o fi?

5 VIDEO București 2024...