Hidroelectrica are doi noi manageri privaţi

Hidroelectrica are doi noi manageri privaţi

Procesele pierdute ar putea distruge Hidroelectrica

Ambii noi directori au participat la procesul de selecţie organizat de Administratorul Judiciar şi derulat prin firma Pedersen&Partner, se mai arată în comunicatul prezentat de Agerpres.

Postul de Şef Serviciu Contabilitate, din cadrul Departamentului de Contabilitate, Control şi Planificare a fost ocupat, începând cu dată de 2 aprilie, de către Roxana Laura Panaitescu.

Ea are o experienţă de peste 15 ani în domeniul financiar-contabil. În perioada 2001-2006 a ocupat funcţia de Manager Raportări IFRS la Brau Union România, pentru ca, în perioada 2006-2008, să deţină poziţia de Manager Financiar al Accenture Service.

În perioada 2008-2009 a ocupat poziţia de manager al Departamentului Consolidare şi Raportare Financiară din cadrul Petrom, pentru că începând cu 2010 şi până la 1 aprilie 2014, Panaitescu să fie Senior Manager în cadrul Departamentului de Taxe la KPMG România.

Pentru postul de Şef Serviciu Audit Public Intern a fost selectat şi numit în funcţie, începând cu dată de 2 aprilie 2014, Petronel Chiriac. Acesta are o experienţă de peste 15 ani, ocupând poziţii de top în conducerea unor multinaţionale cu profil divers de activitate.

În perioada 1999-2005 a deţinut funcţiile de Manager Departament Cost Control şi Audit Intern la Romanel International Group precum şi cea de Membru în Consiliul de Administraţie la subsidiară Forestar Neamţ. În 2005 a fost numit Manager Financiar la Paxar România (multinaţională listată NYSE), urmând că în perioada 2006-2013 să ocupe poziţia de Director Financiar Contabil la compania Ager Leasing IFN unde a coordonat 4 direcţii: Credite, Contabilitate, Control Financiar, Direcţia Trezorerie.

Chiriac a absolvit Facultatea de Finanţe Bănci şi Contabilitate din cadrul ASE, specializarea Finanţe-Bănci, deţine un Master în control şi contabilitate, un MBA în cadrul Universităţii de Economie şi Business din Atena, este Doctor în Managementul Riscurilor şi absolvent al Facultăţii de Drept.

El este expert contabil, auditor financiar şi consultant fiscal. În plus, Chiriac deţine experienţă în finanţarea de proiecte energetice, în finanţarea autorităţilor publice centrale şi locale şi a participat la implementarea sistemul SOX de audit intern şi guvernanţă corporativă pentru companii listate la Bursă din New York.

Sursa: realitatea.net


Citește și:

populare
astăzi

1 PSD și PNL vor avea candidați separați la București: Gabriela Firea și Sebastian Burduja

2 Citiți și voi cine s-a prezentat la prima recrutare de soldați organizată de MAPN în 2024

3 O informație care dă fiori / Ce știe CIA despre intențiile Rusiei în Europa?

4 „Dacă voiai să câștigi nu era suficient doar să-ți petreci câteva ore cu un bărbat”

5 AUDIO Numele lui Coldea, într-un nou scandal. Anca Alexandrescu a difuzat înregistrări depuse la DNA