Manatwork: Piaţa materialelor de construcţii online va creşte cu până la 20% în acest an

Manatwork: Piaţa materialelor de construcţii online va creşte cu până la 20% în acest an

„Estimam ca piata materialelor de constructii in online va creste cu pana la 20% in 2014. Ne bazam in principal pe cresterea comertului online indiferent de sector dar si pe dezvoltatarea platformelor online. O contributie semnificativa o au si investitiile companiilor pentru imbunatatirea platformelor de ecommerce. Viteza de conectare si navigare, aplicatiile de tracking si tehnologiile procesatorilor de plata, toate inseamna facilitarea accesului utilizatorului la produs. Odata simplificat procesul de achizitie vor fi atrasi catre cumparaturile online tot mai multi clienti”, a declarat Oliviu Vasilescu, IT manager in cadrul grupului Menatwork.

Intrebati la ce valoare se ridica piata de profil, reprezentantii Menatwork nu au oferit detalii, insa apreciaza ca o estimare grosiera ar fi de aproximativ 1% din total pietei de materiale de constructii, evaluata la peste 3 miliarde de euro.

Investitii de 200.000 de euro in dezvoltarea platformei de comert online

eMenatwork.ro, magazinul online detinut de catre grupul de firme Menatwork, a investit 200.000 de euro in dezvoltarea platformei de comert electronic, dupa ce, in urma cu trei ani de zile compania investea 300.000 de euro in proiectul dedicat eCommerce-ului.

Compania si-a bugetat pentru 2014 afaceri in crestere cu 50% si investitii de peste 200.000 de euro. Cresterea estimata se bazeaza pe experienta celor trei ani de activitate, pe tendinta de crestere a comertului online, dar si pe planurile de dezvoltare ale companiei pentru anul in curs.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 Așa se scrie istoria, oameni buni, din lucruri mărunte și neștiute...

2 Misterioasa navă iraniană care s-a întors ieri, subit, după trei ani, acasă

3 Document secret rusesc obținut de Washington Post

4 Foarte interesante amănunte...

5 Eduard Hellvig, atac dur la medicul Cîrstoiu: „Când spectacolul începe să fie fluierat, își iau trusa de machiaj și își văd de drum”