Vâlcov: Noile coduri fiscal și de procedură fiscală vor fi prezentate în primă lectură miercuri în Guvern

Vâlcov: Noile coduri fiscal și de procedură fiscală vor fi prezentate în primă lectură miercuri în Guvern

Noile coduri fiscale vor fi prezentate în primă lectură miercuri în Guvern, a anunțat, luni, ministrul Finanțelor Publice, Darius Vâlcov.

"Miercuri, vor fi prezentate în primă lectură în Guvern noul cod fiscal și noul cod de procedură fiscală. Am avut mai multe întâlniri cu asociațiile de profil, inclusiv cu asociația dumneavoastră și foarte multe dintre propunerile dumneavoastră au fost preluate", a declarat Vâlcov, la cea de-a XVIII-a sesiune ordinară a Adunării Generale a Asociației Comunelor din România.

El a precizat că, imediat după aprobarea acestor coduri, urmează discuția pe legile finanțelor publice și finanțelor publice locale.

"Împreună cu Ministerul Dezvoltării și cu dumneavoastră, trebuie să găsim coordonatele cele mai corecte, astfel încât să debirocratizăm România și să asigurăm o creștere cât mai susținută, astfel încât decalajele între localități, dar și între România și celelalte state să dispară cât mai repede", a punctat Darius Vâlcov. AGERPRES


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO „Ucrainenii au luat 8.000 de telefoane mobile și le-au pus pe stâlpi de doi metri, așa detectează dronele Shahed”

2 Retragerea lui Piedone a devenit o chestiune de zile...

3 Așa o fi? /

4 Dezvăluirile neașteptate ale șefului serviciului secret din Ucraina

5 Culisele uriașului scandal care zguduie regimul Orban, în Ungaria