Eu am mai spus că Victor Ponta e semidoct, dar nu m-ați crezut!




Eu am mai spus că Victor Ponta e semidoct, dar nu m-ați crezut!

După ce și-a făcut nițică propagandă electorală chiar în publicațiile ce se pretind anti-PSD (e drept, pînă vine afacerea patronului cu statul) hîrjonindu-se de a legumicultorul cuplului, Victor Ponta a intervenit duminică seara, telefonic, la două televiziuni: Antena 3, proprietate a prezentului pușcăriaș Dan Voiculescu, și România Tv, proprietate a viitorului pușcăriaș, Sebastian Ghiță.

Cum intervenția la Antena 3 a fost prima, site-urile, limitate la copierea știrilor de Mediafax, au citat un Victor Ponta atît de anti-Băsescu că a ajuns să vorbească de o debăsificare a României, după plecarea lui Traian Băsescu, după modelul denazificării din Germania postbelică.

Eu am mai spus că Victor Ponta e semidoct.
Prin asta înțeleg unul care face referiri culturale aiurea, pentru că ele sunt după ureche.
Ca și în cazul cînd se dădea adept al lui Che Guevara pentru că văzuse el, pe post de carte, un tricou cu faimosul revoluționar, în cazul așa zisei denazificări Victor Ponta a folosit expresia pentru că i-a plăcut cum sună.
La România Tv, postul subordonatului său Sebastian Ghiță, Victor Ponta a fost mult mai prudent în privința Suspendării lui Traian Băsescu.

Cum se explică diferența?
La Antena 3, vajnicul bărbățel de stat s-a  scăpat pe el la gîndul că nu s-ar putea ridica la înălțimea anti-Băsismului, promovat în afara pușcăriei de slugile celui din pușcărie.
Nu m-ați crezut cînd v-am spus că e căcăcios!

http://www.cristoiublog.ro/


Citește și:

populare
astăzi

1 Retragerea lui Piedone a devenit o chestiune de zile...

2 Foarte interesante amănunte...

3 „Le-am spus atunci, foarte clar: Într-o lună începe războiul”

4 Nu le zice rău Ciucă...

5 VIDEO Trebuie să vedeți asta! / Cine o avea interesul ca tot ce poate elimina Rusia din Ucraina să fie dat doar cu pipeta?