Ponta nu vrea tratament preferențial la spital, ci la bal. Balul securiștilor acoperiți și al plagiatorilor

Gunoiul meschin care încă mai este premier al României a spus în seara asta la Antena 3 că s-a dus la Istanbul să se opereze pentru că nu voia tratament preferențial în România: “Mi-a spus Nicu Bănicioiu că pentru doamna ambasador a Olandei s-a blocat un etaj întreg de la Spitalul Universitar. Cred că dacă mă operau pe mine se blocau două etaje de spital”. 

Trec peste mîrlănia de atac la adresa soției ambasadorului Olandei la București (deși nu ar fi deloc inoportună o verificare a spuselor lui Ponta și, în cazul foarte probabil al unei minciuni, Viorel să-și ceară scuze) ca să ajung la lucruri mai importante: cum poți tu pretinde, Viorele, că nu vrei tratament preferențial în România, cînd toată cariera ta de atîrnător în funcții publice (pînă la aia de prim-executiv al țării) se bazează exclusiv pe tratament preferențial?

Primul tratament preferențial care ți s-a aplicat a fost înrolarea ca acoperit în SIE, care, probabil, te-a și dus la 26 de ani în Parchetul General.

Al doilea tratament preferențial de care ai beneficiat a fost relația cu Năstase, care te-a propulsat în Guvernul României la 29 de ani.

Iar al treilea tratament preferențial a fost plagiatul la doctorat, care ți-a asigurat și o carieră universitară, dar și una în avocatură.

Și astea sînt doar acele tratamente preferențiale grele, importante, esențiale care definesc ce ești azi: un impostor de dimensiuni cosmice. Cătălin Prisăcariu

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 SURSE PSD, în pragul revoltei! Se pregătește debarcarea lui Ciolacu și excluderea Gabrielei Firea!

2 VIDEO El este pușcăriașul analfabet folosit de Antena 3 să-l atace pe Nicușor Dan!

3 Marile orașe unde primarii se știu deja. Cine sunt favoriți la București, Constanța, Pitești, Bacău

4 Atac mizerabil al PSD la adresa Elenei Lasconi, candidată la primăria Câmpulung. Deputată PSD: „În Muscel vene…

5 Hopa! DNA cumpără un sistem multifuncțional de interceptare