Ponta nu vrea tratament preferențial la spital, ci la bal. Balul securiștilor acoperiți și al plagiatorilor

Gunoiul meschin care încă mai este premier al României a spus în seara asta la Antena 3 că s-a dus la Istanbul să se opereze pentru că nu voia tratament preferențial în România: “Mi-a spus Nicu Bănicioiu că pentru doamna ambasador a Olandei s-a blocat un etaj întreg de la Spitalul Universitar. Cred că dacă mă operau pe mine se blocau două etaje de spital”. 

Trec peste mîrlănia de atac la adresa soției ambasadorului Olandei la București (deși nu ar fi deloc inoportună o verificare a spuselor lui Ponta și, în cazul foarte probabil al unei minciuni, Viorel să-și ceară scuze) ca să ajung la lucruri mai importante: cum poți tu pretinde, Viorele, că nu vrei tratament preferențial în România, cînd toată cariera ta de atîrnător în funcții publice (pînă la aia de prim-executiv al țării) se bazează exclusiv pe tratament preferențial?

Primul tratament preferențial care ți s-a aplicat a fost înrolarea ca acoperit în SIE, care, probabil, te-a și dus la 26 de ani în Parchetul General.

Al doilea tratament preferențial de care ai beneficiat a fost relația cu Năstase, care te-a propulsat în Guvernul României la 29 de ani.

Iar al treilea tratament preferențial a fost plagiatul la doctorat, care ți-a asigurat și o carieră universitară, dar și una în avocatură.

Și astea sînt doar acele tratamente preferențiale grele, importante, esențiale care definesc ce ești azi: un impostor de dimensiuni cosmice. Cătălin Prisăcariu


Trimite pe WhatsApp

Citește și:

populare
astăzi

1 Judecați voi! / Ciolacu, singurul invitat la Ambasada Franței care nu a purtat mască de protecție

2 Rareş Bogdan pune degetul pe rană: „Vom asista la infectări în masă și asta din cauza incoerenței și inconștie…

3 „Eu o să fiu acela care o să te îngroape lângă un porc într-un mormânt de piatră! / Un dement se angajează să-l …

4 Prostul politicii românești este plagiator, hotărâre definitivă a Curții Supreme!

5 „Așa ceva nu a mai fost descris în nicio publicație medicală” / Enigmă în Argentina: 57 de marinari contaminaţi …