Acest site folosește cookie-uri. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu modul de utilizare a acestor informații. Află detalii aici. De acordPonta nu vrea tratament preferențial la spital, ci la bal. Balul securiștilor acoperiți și al plagiatorilor

Gunoiul meschin care încă mai este premier al României a spus în seara asta la Antena 3 că s-a dus la Istanbul să se opereze pentru că nu voia tratament preferențial în România: “Mi-a spus Nicu Bănicioiu că pentru doamna ambasador a Olandei s-a blocat un etaj întreg de la Spitalul Universitar. Cred că dacă mă operau pe mine se blocau două etaje de spital”. 

Trec peste mîrlănia de atac la adresa soției ambasadorului Olandei la București (deși nu ar fi deloc inoportună o verificare a spuselor lui Ponta și, în cazul foarte probabil al unei minciuni, Viorel să-și ceară scuze) ca să ajung la lucruri mai importante: cum poți tu pretinde, Viorele, că nu vrei tratament preferențial în România, cînd toată cariera ta de atîrnător în funcții publice (pînă la aia de prim-executiv al țării) se bazează exclusiv pe tratament preferențial?

Primul tratament preferențial care ți s-a aplicat a fost înrolarea ca acoperit în SIE, care, probabil, te-a și dus la 26 de ani în Parchetul General.

Al doilea tratament preferențial de care ai beneficiat a fost relația cu Năstase, care te-a propulsat în Guvernul României la 29 de ani.

Iar al treilea tratament preferențial a fost plagiatul la doctorat, care ți-a asigurat și o carieră universitară, dar și una în avocatură.

Și astea sînt doar acele tratamente preferențiale grele, importante, esențiale care definesc ce ești azi: un impostor de dimensiuni cosmice. Cătălin Prisăcariu


Trimite pe WhatsApp

Citește și:

populare
astăzi

1 Dan Barna, ÎNGROPAT de RISE Project: A folosit aceleași scheme ca Dragnea!

2 DOCUMENT / Lovitură de teatru în Dosarul Vâlcov!

3 Ce vremuri...Însă, la unii, coafura rezistă...

4 Dan Turturică, șocat după dezvăluirile RISE despre Barna: „Șeful USR, partidul care a inițiat campania FărăPen…

5 BREAKING Site-ul RISE Project a căzut imediat după publicarea articolului despre Dan Barna!

recomandări

Te ia DNA: Ioan Chelaru

S-a lansat Milionarul pentru Android! Descarcă din Play Store

Ce se întâmplă când pui un GoPro pe placa de surfing