ATAC la o sinagogă din Ierusalim: Patru evrei, dintre care trei erau şi cetăţeni americani, au fost ucişi. Atacatorii, doi palestinieni, au fost împuşcaţi

ATAC la o sinagogă din Ierusalim: Patru evrei, dintre care trei erau şi cetăţeni americani, au fost ucişi. Atacatorii, doi palestinieni, au fost împuşcaţi

Patru israelieni au fost ucişi marţi dimineaţa într-un atac armat la o sinagogă din Ierusalim de către doi palestinieni care au fost ucişi prin împuşcare de către poliţişti, a declarat o purtătoare de cuvânt a poliţiei.

Trei evrei răniţi şi doi palestinieni ucişi într-un atac la o sinagogă din Ierusalim 

Statele Unite confirmă că trei cetăţeni americani au murit în atacul terorist de la Ierusalim

Trei dintre cele patru persoane ucise în atacul terorist comis la o sinagogă din Ierusalim sunt cetăţeni americani, confirmă Departamentul de Stat american, citat de AFP.

"Statele Unite au confirmat că trei cetăţeni americani au fost ucişi în atacul de la Ierusalim", a declarat Jennifer Psaki, purtătorul de cuvânt al diplomaţiei americane.

Trei dintre israelienii ucişi marţi în atentatul de la Ierusalim aveau şi cetăţenie americană, iar al patrulea era şi cetăţean britanic, au anunţat autorităţile israeliene.

"Doi terorişti au intrat în sinagoga din cartierul Har Nof. Ei au atacat cu toporul, cuţitul şi un pistol. Patru credincioşi au fost ucişi. Poliţişti veniţi la faţa locului au tras (focuri de armă) şi i-au ucis pe cei doi terorişti", a declarat Luba Samri, o purtătoare de cuvânt a poliţiei.

Anterior, un purtător de cuvânt al serviciilor israeliene de securitate a declarat pentru postul militar de radio că trei israelieni au fost răniţi. Postul anunţa că cei doi atacatori palestinieni au fost ucişi.

Purtătoarea de cuvânt a precizat că alţi patru credincioşi şi doi poliţişti care au intervenit împotriva autorilor atacului au fost răniţi. Ea a mai declarat că autorii atacului erau palestinieni din Ierusalimul de Est.

Sinagoga în care a avut loc atacul se află în Har Nof, un cartier ultraortodox evreu în Ierusalimul de Vest.

 


Citește și:

populare
astăzi

1 PSD și PNL vor avea candidați separați la București: Gabriela Firea și Sebastian Burduja

2 O informație care dă fiori / Ce știe CIA despre intențiile Rusiei în Europa?

3 Piedone este pe punctul de a pierde inclusiv Sectorul 5... E disperare mare printre acoliții lui... Deh, s-a schimbat joaca...

4 AUDIO Numele lui Coldea, într-un nou scandal. Anca Alexandrescu a difuzat înregistrări depuse la DNA

5 Surprize în noul sondaj realizat de INSCOP la comanda News.ro