Atentate în Franța: Cel puțin șase presupuși complici ai atacatorilor încă în libertate (poliția)

Atentate în Franța: Cel puțin șase presupuși complici ai atacatorilor încă în libertate (poliția)

Cel puțin șase presupuși complici ai autorilor seriei de atentate de săptămâna trecută în Franța, soldate cu 17 morți, se află încă în libertate, relatează Ria Novosti, citând surse ale poliției franceze.

Autoritățile continuă căutările unui autoturism Mini Cooper, înregistrat pe numele tinerei Hayat Boumeddiene (26 de ani), partenera teroristului Amedy Coulibaly, autorul luării de ostatici într-un magazin de produse evreiești din Paris, care a fost ucis vineri de către forțele de securitate franceze în timpul eliberării persoanelor sechestrate de acesta.

Potrivit autorităților de la Ankara, Hayat Boumeddiene s-ar afla în prezent în Siria, după ce a trecut prin Turcia.

Premierul francez Manuel Valls evocase în urma cu o zi 'cel puțin un complice' al atacatorilor islamiști, fără să ofere mai multe detalii.

O serie de atentate sângeroase au îndoliat săptămâna trecută Franța, unde autoritățile urmau să desfășoare marți mii de militari și polițiști în întreaga țară pentru a contracara eventuale noi atacuri.

AGERPRES

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO Păzea, Ucraina, că vin trupele de „elită” ale Rusiei!

2 VIDEO Cu ăștia vrea Rusia să cucerească Ucraina?

3 Pe internet circulă informația neconfirmată că Xi Jinping a fost plasat în arest la domiciliu de către Armată

4 Bătrânul care s-a aruncat cu soția de la etajul 7 a fost demnitar în Guvernul Văcăroiu / Ce a scris în biletul de adio

5 VIDEO Scene de comedie de la instruirea noilor recruți ruși!