Atentatele de la Paris țin prima pagină a presei franceze și europene

"Război în plin Paris", "Carnagiu la Paris" sau "Masacru pe străzile Parisului" sunt doar câteva dintre titlurile publicate sâmbătă pe prima pagină de ziarele franceze și europene, care relatează pe larg despre atentatele de vineri seară din capitala Franței, soldate cu peste 120 de morți, scrie Le Point. 

"Război în plin Paris", titrează Le Figaro, încadrând fotografia de pe prima pagină într-un chenar negru, în semn de doliu. 

"Carnagiu la Paris", a scris Liberation, în timp ce Aujourd'hui en France titra "Masacru terorist în plin centrul Parisului", iar La Voix du Nord a ales să-și titreze materialul cu "Oroare la Paris".

Și majoritatea ziarelor europene consacră prima pagină atacurilor teroriste din Paris. "Asediul sângeros al Parisului", titrează cotidianul britanic The Daily Telegraph, în timp ce The Independent face referire la un "Masacru pe străzile Parisului".

Cotidianul spaniol El Mundo vorbește despre "Peste 100 de morți într-un șir de atentate teroriste în Paris", El Pais consemnează "Peste 120 de morți într-un asasinat terorist în Paris", iar ABC titrează că "Franța, sub asediul atentatelor în 2015". AGERPRES


Trimite pe WhatsApp

Citește și:

populare
astăzi

1 CCR, asasinii României! / Dr Emilian Imbri, managerul spitalului Victor Babeș: Trei infectați au plecat / Și de la…

2 Cu cine și-o trage Dana Budeanu

3 Document / Pacienții Covid au început să plece din spitale, începând de vineri / Statul rămâne fără instrumentul l…

4 50 de miliarde de dolari. Asta este averea reală a Mafiei PSD care a furat România în ultimii 30 de ani. Numai…

5 Tupeu de „prestator” prin parcuri, la Paris / Ponta, apel dement la nesupunere către populație: Să nu țină cont …