China: 14 morți în incendiul unui autobuz (oficial)

China: 14 morți în incendiul unui autobuz (oficial)

Un număr de 14 persoane și-au pierdut viața, iar alte 31 au fost rănite în China marți dimineață în incendiul unui autobuz, au anunțat autoritățile locale, citate de AFP. Vehiculul "a luat foc pe neașteptate" în apropierea unei piețe publice din Yinchuan (nord), au declarat autoritățile orașului — capitală a regiunii Ningxia — pe contul lor oficial de microblogging.

Cauza accidentului face în continuare obiectul unei anchete, a precizat sursa, adăugând că 31 de persoane se află în prezent internate în spital.

Fotografii publicate pe contul oficial de microblogging al televiziunii publice CCTV arată un autobuz cuprins integral de flăcări în întunericul nopții.

Accidentele de circulație sunt frecvente în China, unde normele de securitate sunt puțin respectate.

În 2013, un sinucigaș și-a dat foc într-un autobuz în estul Chinei, provocând moartea lui și a altor 46 de persoane, au făcut cunoscut mass-media de stat, una dintre acțiunile cele mai grave care s-au produs în transportul în comun din această țară.

AGERPRES www.agerpres.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 Retragerea lui Piedone a devenit o chestiune de zile...

2 Foarte interesante amănunte...

3 „Le-am spus atunci, foarte clar: Într-o lună începe războiul”

4 VIDEO Trebuie să vedeți asta! / Cine o avea interesul ca tot ce poate elimina Rusia din Ucraina să fie dat doar cu pipeta?

5 Nu le zice rău Ciucă...