Ciocolată cu imaginea lui Putin în lacrimi

Ciocolată cu imaginea lui Putin în lacrimi

Naționaliștii ruși s-au hotărât să transforme imaginea președintelui Vladimir Putin într-o tendință comercială, în magazine fiind acum comercializată ciocolată pe al cărei ambalaj Putin apare plângând, relatează vineri postul de televiziune ucrainean TSN.

Startul a fost dat de persoane cu simțul afacerii și sentimente patriotice din Ekaterinburg (în partea estică a Munților Urali), unde au apărut pentru prima oară tricouri cu imaginea șefului statului rus sub diferite aspecte. Ulterior, în magazine și-a făcut apariția un sortiment de ciocolată, pe ambalajul căreia Putin apare plângând, într-o încercare de umanizare a liderului rus, văzut de occidentali drept un 'conducător cu o mână de fier', lipsit de sentimente.

Respectând aceeași tendință, a apărut o ciocolată cu imaginea lui Putin mângâind un cățel și cea în care liderul rus hrănește cu biberonul un vițel.

La Ekaterinburg este ceva firesc să vezi pe stradă copii îmbrăcați în tricouri cu inscripția 'Vreau să fiu ca Putin' sau 'Unchiul Vova este bun'.

Tinere rusoaice care își fac manichiura, lipindu-și imaginea lui Putin pe unghii, pot fi întâlnite nu doar în acest oraș din Urali, ci în multe alte regiuni.

Cu câteva săptămâni în urmă, Dmitri Peskov, secretarul de presă al lui Vladimir Putin, a declarat că președintelui rus nu-i place ca numele său să fie folosit în scopuri comerciale.

Imediat după această declarație, a fost suspendată comercializarea unui tip de telefoane mobile aurite, cu imaginea liderului rus, care se vindeau la prețul de 170.000 de ruble (aproximativ 3.637 dolari) bucata.

AGERPRES


Citește și:

populare
astăzi

1 PSD și PNL vor avea candidați separați la București: Gabriela Firea și Sebastian Burduja

2 Citiți și voi cine s-a prezentat la prima recrutare de soldați organizată de MAPN în 2024

3 O informație care dă fiori / Ce știe CIA despre intențiile Rusiei în Europa?

4 AUDIO Numele lui Coldea, într-un nou scandal. Anca Alexandrescu a difuzat înregistrări depuse la DNA

5 Piedone este pe punctul de a pierde inclusiv Sectorul 5... E disperare mare printre acoliții lui... Deh, s-a schimbat joaca...