Criminal în serie, arestat de poliţiştii din Los Angeles

Criminal în serie, arestat de poliţiştii din Los Angeles

Autorităţile din oraşul american susţin că Hernandez a ucis în ultimele zile patru persoane din zona Los Angelesului. Adjunctul şefului poliţiei din oraşul american a precizat că alte trei persoane au fost rănite de Hernandez, după ce a deschis focul asupra lor, după care a ucis doi câini înainte de a fi imobilizat şi reţinut.

O echipă SWAT a putut să-l reţină pe acuzatul, originar din Sylmar, în urma unei intervenţii riscante, dat fiind că Hernandez era înarmat cu un pistol.

Procurorii au informat presa că Alexander Hernandez va fi judecat pentru mai multe infracţiuni, acesta având trei capete de acuzare: crimă, încercare de ucidere şi cruzime împotriva animalelor.

Scenă a unei alte crime, în San Fernando, SUA. FOTO: AP

Un purtător de cuvânt al poliţiei a precizat va fi dus pentru o primă înfăţişare în faţa instanţei de judecată miercuri, iar cauţiunea a fost fixată la un milion de dolari. De asemenea, procurorii au punctat faptul că pentru moment nu ştiu dacă Hernandez va apela la serviciul unui avocat, acesta având o atitudine de necooperare şi cu poliţiştii şi anchetatorii săi.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 PSD și PNL vor avea candidați separați la București: Gabriela Firea și Sebastian Burduja

2 Citiți și voi cine s-a prezentat la prima recrutare de soldați organizată de MAPN în 2024

3 O informație care dă fiori / Ce știe CIA despre intențiile Rusiei în Europa?

4 „Dacă voiai să câștigi nu era suficient doar să-ți petreci câteva ore cu un bărbat”

5 AUDIO Numele lui Coldea, într-un nou scandal. Anca Alexandrescu a difuzat înregistrări depuse la DNA