DEZVĂLUIRI despre preşedintele Rusiei: Cum a vrut Putin să împartă o ţară la Bucureşti

Radoslaw Sikorski a declarat că întâlnirea între Tusk şi Putin în care acesta a oferit Poloniei părţi din Ucraina a avut loc la Bucureşti, ci nu la Moscova, cum a spus în interviul pentru Politico, ce urmează să fie dezbătut miercuri în Consiliului de Securitate Naţională, relatează Radio Polonia.

"M-a înşelat memoria. După ce am căutat, (am constatat) că nu a avut loc nicio întâlnire între (fostul) premier Tusk şi preşedintele Putin", a declarat preşedintele Parlamentului polonez marţi seara, adăugând că se referea de fapt la comentariile pe care Putin le-a făcut la Summitul NATO de la Bucureşti, în 2008, ci nu la Moscova, aşa cum a declarat în interviul pentru Politico.

El a părut de asemenea să retracteze afirmaţia potrivit căreia Putin a oferit Poloniei părţi din Ucraina, afirmând că ar fi putut să fie o "glumă sinistră", care a devenit şi mai sinistră pe fundalul conflictului din această ţară.

Sikorski a fost criticat dur pentru că nu a dezvăluit asemenea informaţii explozive mai devreme, iar cel mai important partid de opoziţie din Polonia i-a cerut să demisioneze din funcţia de preşedinte al Seimului, Camera inferioară a Parlamentului polonez.

Interviul pe care l-a acordat Politico urmează să fie discutat miercuri, în cadrul unei reuniuni a Consiliului de Securitate Naţională, a anunţat Joanna Trzaska-Wieczorek, o purtătoare de cuvânt a preşedinţiei.

 

Trimite pe WhatsApp

Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO / Asta e MAFIE! Augustin Zegrean, avertisment GRAV: CCR s-ar putea să nu valideze alegerile prezidențiale!…

2 CULISE / Cine e baronul PSD care a ordonat anularea zborurilor TAROM în ziua moţiunii. DNA începe audierile

3 Dăncilă poate lua între 8 și 18 ani de pușcărie după denunțul lui Dragnea!

4 ALERTĂ / Guvernul PSD, RUȘINEA Europei, a încercat să ÎNȘELE Comisia Europeană și să deconteze din fonduri UE pr…

5 Rareș Bogdan o calcă-n picioare pe „Proasta Pământului” după minciuna despre fabrica Volkswagen!

recomandări

Te ia DNA: Puescu Daniel/Deputat Ion Cupa

S-a lansat Milionarul pentru Android! Descarcă din Play Store

Uitați-vă la crocodilul ăsta gigantic!