Germania: Poliția a identificat trei suspecți în atacurile asupra femeilor comise la Koln în noaptea de Anul Nou

Germania: Poliția a identificat trei suspecți în atacurile asupra femeilor comise la Koln în noaptea de Anul Nou

Poliția germană a identificat trei suspecți în legătură cu atacurile asupra femeilor comise în noaptea de Anul Nou în orașul Koln, a declarat miercuri ministrul de interne al landului Renania de Nord-Westfalia (NRW), Ralf Jaeger, relatează Reuters.

Circa 90 de femei ar fi fost jefuite, amenințate și agresate sexual în noaptea de Anul Nou în fața catedralei orașului de către bărbați tineri, majoritatea în stare de ebrietate, a afirmat marți poliția, care a descris aceste atacuri ca fiind 'o nouă dimensiune a criminalității'.

Șeful poliției din Koln a afirmat că agresorii păreau a fi tineri de origine arabă sau nord-africană, fapt care a determinat grupuri de extremă-dreapta să condamne guvernul de la Berlin pentru politica sa de primire a refugiaților.

Ministrul de interne al NRW, Ralf Jaeger, a declarat în cadrul unei conferințe de presă că nu au fost făcute încă arestări. El a refuzat să ofere mai multe detalii asupra anchetei, însă a afirmat că așteaptă în această săptămână 'un raport foarte detaliat' din partea poliției.

În jur de 150 de persoane s-au adunat marți seara în fața catedralei din Koln pentru a protesta împotriva violenței față de femei. Una dintre ele purta o pancartă cu mesajul: "Doamna Merkel unde sunteți? Ce spuneți? Acest lucru ne sperie!".

Cancelarul german Angela Merkel s-a declarat șocată de aceste atacuri.

AGERPRES

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO „Îi vom distruge!” / Rușii, izolați în Sud după ce ucrainenii au distrus și ultimul pod!

2 Ucraina a umblat la „cutia cu maimuțe” pentru atacul din Crimeea? În cazul ăsta, Rusia s-ar confrunta cu probleme enorme

3 Rusul nu știa ce i se întâmplă. Fusese capturat...

4 O profeție tulburătoare făcută de Carl Sagan înainte de a muri s-a viralizat

5 VIDEO Priviți, așa e pe front, în Ucraina...