India: Șase bărbați, arestați într-un nou caz de viol în grup

India: Șase bărbați, arestați într-un nou caz de viol în grup

Poliția indiană a arestat șase bărbați suspectați într-un nou caz de viol în grup, victima fiind o fată de 17 ani, transmite joi DPA, citând oficiali indieni. Fata, având reședința în New Delhi, a călătorit în orașul Jaipur, din vestul Indiei, după ce i se promisese un loc de muncă la o firmă de securitate.

''Ea a fost dusă într-o cameră de hotel unde 10 bărbați, printre care managerul, au abuzat-o sexual. Fata a reușit să scape și a depus o plângere, după care au fost făcute arestări începând de luni'', a declarat ofițerul de poliție Arvind Kumar.

Violul a avut loc pe 30 august, iar testele medicale au confirmat agresiunea sexuală.

Poliția bănuiește că membri ai conducerii hotelului și mai multe persoane care o cunoșteau pe victimă fac parte dintr-o rețea de prostituție, fiind așteptat ca numărul celor arestați în acest caz să sporească.

India se află în ultimii ani în atenția publică internațională pentru cazurile de violență sexuală contra femeilor.

În anul 2012, cazul de viol în grup într-un autobuz din New Delhi, incident soldat cu moartea victimei, a provocat proteste ale opiniei publice indiene, care a cerut înăsprirea pedepselor.

Recent, trei bărbați au fost condamnați la 20 de ani de închisoare pentru violarea unei turiste japoneze, tot în orașul Jaipur. AGERPRES

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 ULTIMA ORĂ Zvonuri proaspete de la PNL și PSD...

2 Informații certe

3 Cum îl definește Sebastian Lăzăroiu pe „interlopul PNL”

4 Jigodia e nevaccinată! / Avocatul nu i-a dat voie să intre în sala de judecată

5 Zvon...