Mali: Atac armat la un restaurant din Bamako; cinci morți, între care un francez și un belgian

Mali: Atac armat la un restaurant din Bamako; cinci morți, între care un francez și un belgian

Cinci persoane, între care un francez și un belgian, au fost ucise și opt rănite, în noaptea de vineri spre sâmbătă, de un comando armat care a atacat un restaurant foarte frecventat din capitala statului Mali, Bamako, au anunțat surse ale poliției locale și o sursă medicală, relatează AFP.

'Este un atac terorist, chiar dacă așteptăm precizări. Potrivit unui bilanț provizoriu, sunt patru morți: un francez, un belgian și doi cetățeni' din Mali, a declarat un polițist din Mali.

Potrivit unei surse de la spitalul GabrielToure din Bamako, un al treilea european, a cărui cetățenie nu a fost comunicată, a decedat ulterior.

Zeci de polițiști au încercuit sectorul în care a fost comis atacul, dar martori direcți au refuzat să facă declarații de teamă. Ambasada Franței la Bamako a lansat un mesaj ce recomandă prudență tuturor cetățenilor francezi aflați în capitală. AGERPRES


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO Soldați ruși spunând adevărul despre ce se întâmplă cu armata lor în Ucraina

2 Urmează bomba acestor alegeri? / AUR nu îndeplinește „o condiție de fond, determinantă” și toate candidaturile ar putea fi respinse!

3 De citit...

4 VIDEO Frate, nu ți-ai dori să trăiești așa ceva... Ce o fi fost în capul piloților?

5 Lucruri pe care nimeni nu le spune la televizor și nu numai...