Monica Lewinsky anunţă că noua sa misiune în viaţă e să pună capăt hărţuirii pe Internet: "Vreau să ajut alte victime să supravieţuiască"

Monica Lewinsky a declarat că noua sa misiune în viaţă este să pună capăt hărţuirii şi intimidării pe Internet, după ce în ultimii ani a evitat apariţiile publice, relatează CNN.

Monica Lewinsky (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

"După ce am supravieţuit eu însămi, acum vreau să ajut alte victime să supravieţuiască", a declarat ea luni în faţa publicului cu ocazia summitului Forbes' 30 Under 30. "Vreau să folosesc suferinţa mea în scopuri bune şi să dau sens trecutului meu", a adăugat fosta stagiară de la Casa Albă, care a fost implicată în 1995 într-o relaţie cu preşedintele american Bill Clinton.

Lewinsky a afirmat că ea a fost "pacientul zero" al hărţuirii online. "Atunci nu existau Facebook, Twitter sau Instagram (...). Dar existau bârfe, ştiri şi site-uri de divertisment pline de comentarii şi e-mailuri care puteau fi trimise mai departe", a adăugat ea, potrivit CNN.

Monica Lewinsky a povestit cu emoţie lunile care au urmat izbucnirii scandalului sexual, în 1998, când toată atenţia era îndreptată asupra sa. "Acum 16 ani, proaspătă absolventă de colegiu, o stagiară de 22 de ani la Casa Albă - şi romantică peste medie - m-am îndrăgostit de şeful meu aşa cum se întâmplă la 22 de ani (...). Dar şeful meu era preşedintele Statelor Unite. Asta probabil se întâmplă mai rar. Acum regret profund", a subliniat ea.

Lewinsky a vorbit apoi despre ce vrea să facă pe viitor, şi anume să pună capăt hărţuirii şi intimidării pe Internet. Discursul său a avut loc în aceeaşi zi în care şi-a făcut cont pe Twitter, ultimul pas al revenirii sale pe scena publică.

Sursa: mediafax.ro


Trimite pe WhatsApp

Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO Acesta este PSD, oameni buni! Mitralieră spune că el este un politician în campanie și nu trebuie să opr…

2 Birchall o calcă-n picioare pe Dăncilă! Dezvăluiri despre prefăcătoria acestei pațachine sinistre, despre cum …

3 ULTIMĂ ORĂ / CTP le zguduie capul celor două matracuci pesediste, Firea și Dăncilă.

4 Cum îl descrie Sebastian Lăzăroiu pe președintele Iohannis: Discret, taciturn, a adus, împreună cu strada, un …

5 ULTIMĂ ORĂ / Guvernul va cere schimbarea lui Tudorel Toader din Comisia de la Veneția!

recomandări

Te ia DNA: Cirloganu Marian Cristinel

S-a lansat Milionarul pentru Android! Descarcă din Play Store

Aproape aș locui în casa asta în stil gotic