O femeie a murit după ce medicul a uitat să-i spuna că are cancer

O femeie a murit după ce medicul a uitat să-i spuna că are cancer

Pacienta s-a intors cu rezultatul analizelor la medicul de familie, acesta i-a prescris un tratament de ameliorare a durerilor, insa, din motive numai de el stiute, a omis sa-i spuna femeii ca e suspecta de cancer si ca are nevoie de investigatii mult mai amanuntite, scrie kanald.ro.

Pacienta a urmat tratamentul indicat de medicul generalist, insa, in situatia ei durerile nu numai ca nu s-au ameliorat, dar s-au intensificat din ce in ce mai mult. Timpul care s-a scurs in acest interval era pretios in ceea ce priveste lupta ei contra cancerului.

O alta vizita la spital, cand durerile devenisera insuportabile, avea sa-i aduca femeii la cunostinta boala crunta de care suferea: cancer la san in metastaza. Specialistii nu au mai putut face nimic pentru ea deoarece era prea tarziu, celulele canceroase atacandu-i organele vitale. Pacienta a decedat, iar rudele femeii sunt acum furioase pe medicul generalist care “a uitat” sa o informeze despre conditia ei.

Sursa: realitatea.net


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO Soldați ruși spunând adevărul despre ce se întâmplă cu armata lor în Ucraina

2 Urmează bomba acestor alegeri? / AUR nu îndeplinește „o condiție de fond, determinantă” și toate candidaturile ar putea fi respinse!

3 VIDEO Frate, nu ți-ai dori să trăiești așa ceva... Ce o fi fost în capul piloților?

4 De citit...

5 „A fost așa toată durata zborului de patru ore”