O femeie a sărit un gard de sârmă ghimpată pentru a opri decolarea unui avion

O femeie a sărit un gard de sârmă ghimpată pentru a opri decolarea unui avion

Măsurile de securitate la Aeroportului International Halifax Stanfield din Canada vor fi revizuite, după ce o femeie a sărit un gard de sârmă ghimpată, duminică, pentru a împiedica decolarea unui avion, în care credea că se află soţul său.

O femeie a sărit un gard de sârmă ghimpată pentru a opri decolarea unui avion (Imagine: Arhiva Mediafax Foto/AFP)

"Intenţia ei era să oprească avionul să decoleze", a declarat sergentul Al LeBlanc, un purtător de cuvânt al Poliţiei Călare. "Ea a sărit peste gardul de securitate, dar nu era în apropierea avioanelor. Personalul aeroportului şi Poliţia Călare au reacţionat imediat şi au reţinut-o", a adăugat el, relatează CNN.

Femeia a escaladat gardul de sârmă ghimpată, înalt de trei metri, în jurul orei locale 8.30, potrivit lui Peter Spurway, vicepreşedintelel aeroportului pe probleme de comunicare. "Ea a fost văzută imediat de turnul de control. Unul dintre oamenii noştri se afla în zonă şi a prins-o. Ea se afla pe aeroport de zece minute. Un avion de mici dimensiuni se afla în zonă, dar turnul de control l-a redirecţionat", a precizat acesta.

Femeia le-a spus poliţiştilor că soţul ei s-ar fi aflat într-un avion şi ea încerca să-l împiedice să plece, a adăugat Spurway. El a mai spus că astfel de incidente se întâmplă foarte rar, iar aeroportul îşi revizuieşte măsurile de securitate.

Poliţia a transportat-o pe femeie la spital pentru o evaluare medicală, întrucât a suferit răni minore în momentul escaladării gardului. LeBlanc a precizat că soţul acesteia nu era pasager în nici un avion şi a adăugat că este puţin probabil ca femeia să fie pusă sub acuzare.

Sursa: mediafax.ro

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO O „dronuță” kamikaze rusească ia la ţintă obuzierele americane ale ucrainenilor

2 Foarte interesante amănunte! Și lumea crede că rușii sunt blocați total....

3 VIDEO Ce mahăr din mafia imobiliară o proteja? / Acesta este funcționarul din Primăria Capitalei care a fugit cu acte de la Urbanism

4 O poză care a generat peste 1000 de comentarii

5 Ce scrie fata lui Putin în online despre războiul din Ucraina când crede că lumea nu știe cine e