O nouă tragedie în SUA: Un băiat de 6 ani, împușcat mortal de fratele său de 3 ani, în timp ce se jucau

O nouă tragedie în SUA: Un băiat de 6 ani, împușcat mortal de fratele său de 3 ani, în timp ce se jucau

Un băiat de 6 ani din orașul american Chicago, statul Illinois, a fost împușcat mortal de fratele lui în vârstă de doar 3 ani, în timp ce se jucau, a anunțat poliția locală, potrivit AFP. Tatăl copiilor a fost arestat și inculpat pentru neglijență cauzatoare de moarte.

Bărbatul ținea arma încărcată pe frigiderul din bucătărie, astfel încât copiii puteau avea acces la ea, a precizat poliția.

În SUA au loc zilnic accidente cu arme de foc în care sunt implicați copii. O treime dintre copiii americani trăiesc într-o locuință unde există cel puțin o armă, iar două milioane dintre ei chiar în apropierea unei arme nesecurizate, afirmă organizația Everytown for Gun Safety.

În urmă cu o săptămână, în statul Carolina de Sud o fetiță de doi ani s-a rănit după ce a tras accidental cu un pistol, în timp ce se afla în automobilul condus de bunica sa. Copilul, care era așezat pe bancheta din spate, găsise pistolul în buzunarul din spatele scaunului șoferului.

O tragedie s-a petrecut la începutul lunii octombrie și în Tennessee, unde o fetiță de 8 ani a fost împușcată mortal de vecinul său în vârstă de 11 ani, după o ceartă între copii.

AGERPRES

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 „Iub, te-am regulat cum trebuie?” / Dragnea, încornorat ca ultimul gușfarete

2 Zvon...

3 O dobitoacă

4 AUDIO Profesorul Cordoș, înregistrat când înapoiază mita după trei luni de la decesul pacientului

5 „Vrem 1,5 milioane euro sau publicăm pozele“