Piatra de pe mormântul tatălui lui Hillary Clinton, răsturnată după anunțul candidaturii ei la președinția SUA

Piatra de pe mormântul tatălui lui Hillary Clinton, răsturnată după anunțul candidaturii ei la președinția SUA

Piatra de pe mormantul tatalui lui Hillary Clinton aflat intr-un cimitir din Pennsylvania (estul SUA) a fost rasturnata, la putin timp dupa ce Hillary si-a anuntat candidatura la presedintia tarii, a anuntat miercuri politia citata de AFP.

Un prieten al familiei Clinton, Paul McCloin, care are grija de mormantul lui Hugh Rodham din cimitirul de pe strada Washburn din Scranton, a descoperit marti ca piatra de pe mormant a fost rasturnata, a declarat inspectorul Glenn Thomas care a anuntat ca a fost deschisa o ancheta.

"Paul McCloin a spus ca incidentul a avut loc probabil marti, intre miezul zilei si orele 15:30, cand a fost descoperit", a adaugat inspectorul.

"Piatra nu a fost distrusa. Nu sunt graffiti. Se pare ca unul sau doi indivizi au impins-o dintr-un motiv oarecare", a mai spus Thomas. El a subliniat ca "acest incident coincide cu anuntul ca Hillary candideaza la presedintie".

Hillary Clinton, fost senator de New York si fost secretar de stat al presedintelui Barack Obama, a anuntat duminica pe Twitter ca va candida la alegerile prezidentiale din 2016. Pana in prezent, este singurul candidat democrat.

Nascut la Scranton, tatal lui Hillary Clinton, Hugh Rodham, a fost comerciant de textile. A murit in 1993, la varsta de 82 de ani.


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO „Ucrainenii au luat 8.000 de telefoane mobile și le-au pus pe stâlpi de doi metri, așa detectează dronele Shahed”

2 Retragerea lui Piedone a devenit o chestiune de zile...

3 Așa o fi? /

4 Culisele uriașului scandal care zguduie regimul Orban, în Ungaria

5 Dezvăluirile neașteptate ale șefului serviciului secret din Ucraina