Acest site folosește cookie-uri. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu modul de utilizare a acestor informații. Află detalii aici. De acord

Președintele Nicolae Timofti a cerut consolidarea capabilităților militare ale Republicii Moldova

Președintele Republicii Moldova, Nicolae Timofti, comandant suprem al forțelor armate, a cerut conducerii Ministerului Apărării consolidarea capabilităților militare ale republicii, într-o reuniune pe care a avut-o marți seara cu ministrul apărării, Viorel Cibotaru, și cu șeful Marelui Stat Major, generalul Igor Gorgan, relatează Radio Chișinău. În cadrul acestei reuniuni, ministrul apărării a prezentat un raport cu privire la planurile de dezvoltare a forțelor armate ale Republicii Moldova, se menționează într-un comunicat al președinției de la Chișinău.

Generalul Igor Gorgan l-a informat pe șeful statului în legătură cu stadiul pregătirii exercițiului tactic 'Scutul nordic 2015', programat să se desfășoare în cursul lunii aprilie.

Cu această ocazie, președintele Nicolae Timofti a dispus organizarea unor ceremonii publice cu ocazia Zilei Naționale a Drapelului și Stemei de Stat ale Republicii Moldova, în data de 27 aprilie, dar fără utilizarea tehnicii militare.

"În prezent, există riscuri semnificative la adresa securității Republicii Moldova și șansa noastră este apropierea și colaborarea cu NATO", declarase săptămâna trecută Nicolae Timofti, într-un interviu acordat agenției ucrainene de presă Ukrinform. AGERPRES


Trimite pe WhatsApp

Citește și:

populare
astăzi

1 PORNREVENGE. Site-urile porno sunt încă pline cu numele Anei Birchall

2 ALERTĂ Dragoș Anastasiu, patronul Eurolines, despre care se spune că va fi premierul României, a vândut afacer…

3 HOPA! Dan Turturică, veste proastă pentru „băieții” care-au pus mâna pe Dăncilă: SUA nu uită și nu iartă!

4 VIDEO Momentul când o jandarmeriță îl gazează mortal pe bărbatul din Vatra Dornei. Un martor a avertizat-o că …

5 Președintele, călcat în picioare după decizia CCR! Din păcate, Ioana Ene Dogioiu are dreptate!

recomandări

Te ia DNA: Neculai Ontanu

S-a lansat Milionarul pentru Android! Descarcă din Play Store

Cele mai amuzante logo-uri fake