Primarul oraşului elveţian Baden, suspendat temporar din cauza unor selfie-uri nud în birou

Primarul oraşului elveţian Baden, suspendat temporar din cauza unor selfie-uri nud în birou

Primarul oraşului elveţian Baden Geri Müller, care este totodată deputat din partea Verzilor, a fost suspendat provizoriu din funcţie, luni, din cauza unor acuzaţii potrivit cărora şi-a făcut selfie-uri nud în birou.

Primarul oraşului elveţian Baden, suspendat temporar din cauza unor selfie-uri nud în birou (Imagine: www.geri-mueller.ch)

Consiliul Municipal de la Baden, în cantonul Argovia, situat în apropiere de Zurich, a decis să-l suspende provizoriu din funcţie pe primar până la "clarificarea situaţiei", se arată într-un comunicat.

Primarul, care este totodată membru al Comisiei pentru Afaceri Externe a Consiliului Naţional (Camera inferioară), beneficiază de prezumţia de nevinovăţie, subliniază Executivul de la Baden.

Decizia a fost adoptată în urma dezvăluirilor ziarului "Schweiz am Sonntag", care l-a acuzat duminică pe Müller că a trimis unei cunoştinţe selfie-uri în care apare nud, făcute în birou, în timpul programului. Potrivit lui Müller, care s-a exprimat în presa elveţiană prin intermediul avocatului său, femeia cu care se afla în contact ar fi exercitat presiuni asupra sa şi l-ar fi ameninţat cu divulgarea relaţiei în presă şi unor terţe persoane.

Poliţia municipală din Baden a arestat o femeie tânără.

Exprimându-şi regretul că acest caz a devenit public, Geri Müller a anunţat duminică faptul că a cerut personal intervenţia poliţiei, deoarece tânăra ameninţa că se sinucide.

Sursa: mediafax.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO Atac cu rachete fără precedent al Ucrainei împotriva Rusiei

2 Așa se scrie istoria, oameni buni, din lucruri mărunte și neștiute...

3 Voi ați văzut asta? / America, oameni buni...

4 Așa o fi?

5 VIDEO București 2024...