PRIMELE IMAGINI cu avionul prăbuşit în care şi-a pierdut viaţa unul dintre cei mai puternici oameni din lume - VIDEO

PRIMELE IMAGINI cu avionul prăbuşit în care şi-a pierdut viaţa unul dintre cei mai puternici oameni din lume - VIDEO

Au apărut primele imagini cu avionul Falcon 50, după coliziunea în care acesta a fost implicat şi în urma căreia şi-au pierdut viaţa directorul general al grupului petrolier francez Total, Christophe de Margerie, şi alte trei persoane.

Accidentul aviatic în care a murit CEO-ul grupului petrolier Total: Primele imagini cu avionul, după coliziune (Imagine: captura video)

Imagini cu avionul prăbuşit pe Aeroportul Vnukovo din Moscova au apărut pe site-ul Business Insider .

Avionul privat de tip Falcon 50 urma să efectueze cursa Moscova - Paris, însă s-a prăbuşit la ora locală 23.58 (22.58, ora României), după ce ar fi intrat în coliziune cu o maşină de deszăpezit, a declarat reprezentantul Comitetului rus pentru investigaţii în domeniul transportului, Tatiana Morozova.

Comitetul rus de anchetă a anunţat marţi că şoferul vehiculului de deszăpezire care a intrat în coliziune cu avionul privat era în stare de ebrietate.

"S-a stabilit că şoferul vehiculului de deszăpezire era în stare de beţie", preciza Comitetul de anchetă într-un comunicat.

Anchetatorii au evocat, de asemenea, "condiţii meteorologice nefavorabile şi o eroare de pilotare".

Sursa: mediafax.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 Retragerea lui Piedone a devenit o chestiune de zile...

2 Foarte interesante amănunte...

3 Era omul Rusiei? / O anchetă de contraspionaj duce la demiterea comandantului polonez al EUROCORPS, locotenent-generalul Jaroslaw Gromadzinski

4 Nu le zice rău Ciucă...

5 „Lebăda neagră”, noul trend pe internet după prăbușirea podului din Baltimore. Ce teorii ale conspirației circulă pe rețelele sociale