Salah Abdeslam, suspectul cheie în atentatele de la Paris, ar fi contactat un avocat din Bruxelles (surse)

Salah Abdeslam, suspectul cheie în atentatele de la Paris, ar fi contactat un avocat din Bruxelles (surse)

Salah Abdeslam, suspectul cheie în atentatele din 13 noiembrie de la Paris, căutat în continuare de poliție, ar fi contactat un avocat belgian din Bruxelles, conform unei știri a agenției Belga, care citează o sursă neidentificată, transmit joi DPA și Reuters. Avocatul Sven Mary, la care se face referire, a refuzat să comenteze informația, adaugă Belga.

Nici Parchetul federal belgian nu a dorit să comenteze, menționând doar că 'nu este vorba deocamdată decât despre un zvon față de care nu vom reacționa'.

'Dacă, mâine, Salah Abdeslam m-ar solicita, aș accepta să fiu avocatul lui', a declarat totuși Sven Mary la sfârșitul lunii decembrie, într-un interviu acordat cotidianului Le Soir.

În urmă cu câteva zile, într-un interviu difuzat de postul VRT, avocatul s-a arătat foarte critic față de Parchetul federal, acuzându-l că întreține un climat de teamă.

Salah Abdeslam, vizat de un mandat de arestare internațional, este în continuare de negăsit. La percheziția întreprinsă la 10 decembrie într-un apartament din Bruxelles, poliția a descoperit urme de substanțe explozive, centuri artizanale și amprenta digitală a lui Salah Abdeslam.

Potrivit DPA, în presa belgiană s-a speculat că Abdeslam ar putea fi dispus să se predea.

AGERPRES


Citește și:

populare
astăzi

1 Descoperire care dă de gândit în Brazilia...

2 O profesoară de Română care susține că „Luceafărul“ lui Eminescu este roman, greu de demis

3 VIDEO De azi se va circula pe 12 km noi din A0, permițând șoferilor o legătură pe autostradă în partea de sud a Capitalei între DN6, DN5 și DN4

4 „Dacă rămâneam cu el era vai de vieţişoara mea. Era un diavol frumos” / I-a fost amantă lui Florin Piersic timp de 9 ani

5 A început „detonarea” lui Piedone? A apărut o „personajă” nouă în peisaj...