Salah Abdeslam, suspectul cheie în atentatele de la Paris, ar fi contactat un avocat din Bruxelles (surse)

Salah Abdeslam, suspectul cheie în atentatele de la Paris, ar fi contactat un avocat din Bruxelles (surse)

Salah Abdeslam, suspectul cheie în atentatele din 13 noiembrie de la Paris, căutat în continuare de poliție, ar fi contactat un avocat belgian din Bruxelles, conform unei știri a agenției Belga, care citează o sursă neidentificată, transmit joi DPA și Reuters. Avocatul Sven Mary, la care se face referire, a refuzat să comenteze informația, adaugă Belga.

Nici Parchetul federal belgian nu a dorit să comenteze, menționând doar că 'nu este vorba deocamdată decât despre un zvon față de care nu vom reacționa'.

'Dacă, mâine, Salah Abdeslam m-ar solicita, aș accepta să fiu avocatul lui', a declarat totuși Sven Mary la sfârșitul lunii decembrie, într-un interviu acordat cotidianului Le Soir.

În urmă cu câteva zile, într-un interviu difuzat de postul VRT, avocatul s-a arătat foarte critic față de Parchetul federal, acuzându-l că întreține un climat de teamă.

Salah Abdeslam, vizat de un mandat de arestare internațional, este în continuare de negăsit. La percheziția întreprinsă la 10 decembrie într-un apartament din Bruxelles, poliția a descoperit urme de substanțe explozive, centuri artizanale și amprenta digitală a lui Salah Abdeslam.

Potrivit DPA, în presa belgiană s-a speculat că Abdeslam ar putea fi dispus să se predea.

AGERPRES

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 Zvon...

2 Vă era dor de o jigodie? Uite-o!

3 Așa o fi?

4 A ales bine Reghecampf! I se spune „Gură de Aur”!

5 Poza asta spune tot...