Sediul din Madrid al grupului media Prisa, evacuat după primirea unui colet suspect

Sediul din Madrid al grupului media Prisa, evacuat după primirea unui colet suspect

Sediul din Madrid al grupului media Prisa, din care face parte și ziarul El Pais, a fost evacuat miercuri după primirea unui colet suspect, a anunțat purtătoarea de cuvânt a grupului, citată de Reuters.

La acest sediu al grupului Prisa își desfășoară activitatea și redacțiile unor ziare precum Cinco Días și El País, informează pe pagina online publicația spaniolă El Economista. Sediul a fost evacuat în jurul orei locale 14:45, din cauza unui "colet suspect". Un bărbat a lăsat în dimineața zilei de miercuri un pachet care s-a dovedit a fi suspect după ce a fost scanat, iar poliția analizează în acest moment coletul, mai scrie El Economista.

Chiar angajații unora dintre publicațiile care își au sediul în clădirea Prisa — de la El País, Cinco días sau Huffington Post — au scris pe rețelele sociale că au fost nevoiți să iasă din clădire din cauza unui 'pachet ciudat'. Și angajații cotidianului sportiv As au fost evacuați.

Incidentul de la Prisa se produce la câteva ore după atentatul care a avut loc la sediul din Paris al săptămânalului francez de satiră Charlie Hebdo, soldat cu cel puțin 12 morți.

AGERPRES 

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 ULTIMA ORĂ Rușii sunt „crăcănați”! / Exploziile de dimineață din Crimeea ar putea avea o importanță strategică majoră

2 ULTIMA ORĂ Rusia pregătește un atac masiv asupra Ucrainei din Belarus. Imaginile surprinse din satelit de pe aerodromul Zyabrivka

3 Au fost antrenați de americani și canadieni / Cine sunt „sabotorii”, noul coșmar al Rusiei în Crimeea

4 Ucraina pregătește contraatacul! / „Urechile rușilor se deschid doar atunci când o bâtă militară gigantică le lovește capul”

5 „Mi-au măcelărit familia. Istoria se repetă pentru ultima oară”