Sediul din Madrid al grupului media Prisa, evacuat după primirea unui colet suspect

Sediul din Madrid al grupului media Prisa, evacuat după primirea unui colet suspect

Sediul din Madrid al grupului media Prisa, din care face parte și ziarul El Pais, a fost evacuat miercuri după primirea unui colet suspect, a anunțat purtătoarea de cuvânt a grupului, citată de Reuters.

La acest sediu al grupului Prisa își desfășoară activitatea și redacțiile unor ziare precum Cinco Días și El País, informează pe pagina online publicația spaniolă El Economista. Sediul a fost evacuat în jurul orei locale 14:45, din cauza unui "colet suspect". Un bărbat a lăsat în dimineața zilei de miercuri un pachet care s-a dovedit a fi suspect după ce a fost scanat, iar poliția analizează în acest moment coletul, mai scrie El Economista.

Chiar angajații unora dintre publicațiile care își au sediul în clădirea Prisa — de la El País, Cinco días sau Huffington Post — au scris pe rețelele sociale că au fost nevoiți să iasă din clădire din cauza unui 'pachet ciudat'. Și angajații cotidianului sportiv As au fost evacuați.

Incidentul de la Prisa se produce la câteva ore după atentatul care a avut loc la sediul din Paris al săptămânalului francez de satiră Charlie Hebdo, soldat cu cel puțin 12 morți.

AGERPRES 

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 Document / Fugarul Rizea a dezvăluit personajul care l-a „pensionat” pe Crin Antonescu!

2 FOTO Acesta este Hunter Biden... Băiatul are probleme...

3 Marian Godină îi dă replica Patriarhului Daniel: „Să înțeleg că Sf. Dimitrie n-a văzut 30 de ani cum trăiau ro…

4 Cine este senatorul PSD, Ion Ganea, care a dat peste cap planurile lui Marcel Ciolacu de a amâna alegerile: Fo…

5 ULTIMA ORĂ Dispar sistemele IT ale ministerelor și agențiilor guvernamentale, administrația centrală se va mut…