SUA: Atac armat într-un cinematograf din apropiere de Nashville

SUA: Atac armat într-un cinematograf din apropiere de Nashville

Un individ în vârstă de 51 de ani, cu fața ascunsă sub o mască chirugicală și agitând un topor, a fost împușcat miercuri la Nashville, în Tennessee (sudul Statelor Unite), după ce a rănit trei persoane, potrivit AFP. Bărbatul i-a stropit pe spectatorii dintr-o sală de cinema situată la periferia orașului Nashville cu un spray cu piper, rănind trei persoane, dintre care una cu toporul său.

Ulterior, a fost împușcat de un agent de poliție, venit în ajutor și care a deschis focul în direcția lui cu un pistol.

Agresorul a murit la scurt timp în holul cinematografului.

Individul, ale cărui motivații sunt necunoscute deocamdată, purta la el un rucsac pe piept. Ca măsură de precauție, poliția a chemat o echipă de specialiști pentru a examina sacul și a dezamorsa un eventual dispozitiv exploziv.

Atacul s-a produs în cursul proiecției ultimului lungmetraj din seria "Mad Max", iar acest incident a avut loc la numai două săptămâni după ce un bărbat a deschis focul într-o sală de cinema din Lafayette, în Louisiana (sud). Agresorul s-a sinucis după ce a împușcat două femei și a rănit alți nouă spectatori.

Aceste atacuri armate reamintesc de masacrul comis în 2012 în orașul Aurora (Colorado), când James Holmes a deschis focul asupra spectatorilor care vizionau filmul "Batman", făcând 12 morți și 70 de răniți.

James Holmes așteaptă decizia unui juriu dacă va fi condamnat la moarte. AGERPRES

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 Milionarul Costel Alecu, „devoratorul de vedete”, a fost încarcerat în SUA

2 Așa o fi?

3 Câh...

4 Un filon de safir în valoare de 100 de milioane de dolari, cel mai mare din lume, descoperit de muncitori care…

5 VIDEO Erdogan e bolnav? / Sunt suspiciuni că ar avea o boală incurabilă