SUA: Cinci studenți au fost înjunghiați într-o universitate din California

SUA: Cinci studenți au fost înjunghiați într-o universitate din California

Cinci studenți au fost înjunghiați miercuri într-o universitate din centrul Californiei (vestul SUA) și un suspect a fost împușcat, a indicat Universitatea UCMerced, unde a avut loc incidentul, relatează AFP. ''Poliția campusului a indicat că un suspect a fost împușcat. Cei cinci studenți au primit îngrijiri medicale ca urmare a rănilor provocate de armă albă'', a afirmat pe contul său de Twitter universitatea californiană, situată în comitatul Merced, la sud de Sacramento, capitala Statului.

Agenții au tras focuri de armă asupra suspectului, care a murit din cauza rănilor, potrivit poliției universității, citată de instituție pe site-ul său. Cotidianul local The Sacramento a relatat că ar fi vorba de un student în vârstă de circa 20 de ani.

''Toate victimele sunt conștiente'', două au fost transportate la spital și alte trei au primit îngrijiri în campus, a precizat universitatea, care a făcut cunoscut incidentul pe rețelele sociale.

Campusul a fost închis pentru astăzi și toate cursurile — anulate.

AGERPRES


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO „Ucrainenii au luat 8.000 de telefoane mobile și le-au pus pe stâlpi de doi metri, așa detectează dronele Shahed”

2 Retragerea lui Piedone a devenit o chestiune de zile...

3 Așa o fi? /

4 Dezvăluirile neașteptate ale șefului serviciului secret din Ucraina

5 Culisele uriașului scandal care zguduie regimul Orban, în Ungaria