SUA: Deși încă nu este candidat la prezidențiale, Mitt Romney o atacă deja pe Hillary Clinton

SUA: Deși încă nu este candidat la prezidențiale, Mitt Romney o atacă deja pe Hillary Clinton

Republicanul Mitt Romney, care urmează să își anunțe oficial a treia sa candidatură la alegerile prezidențiale din SUA, a lansat direct un val de critici la adresa lui Hillary Clinton, favorită să devină candidata democraților în cursa pentru Casa Albă, transmite AFP.

Foto: (c) Mike Blake / REUTERS

Învins de Barack Obama la alegerile din 2012, Romney a indicat că este pe punctul de a ''începe asaltul'' pentru obținerea președinției SUA în 2016, după ce mult timp a exclus orice posibilitate de a candida din nou.

''Fără ca nimeni să știe, secretarul de stat Hillary Clinton a apăsat butonul resetării relațiilor cu Rusia, care după un zâmbet a invadat Ucraina, o țară suverană'', a declarat Mitt Romney, într-un discurs rostit miercuri la Universitatea de Stat Mississippi.

El a continuat atacul la adresa lui Hillary Clinton. ''Cum dorește doamna Clinton să creeze oportunități pentru toți dacă ea nu știe cum se creează locurile de muncă'', a spus politicianul republican, înainte de a critica propunerile președintelui Barack Obama în domeniul fiscal.

Citiți știrea integrală pe fluxul destinat abonaților

AGERPRES/(AS — autor: Tudor Martalogu, editor: Florin Ștefan)


Citește și:

populare
astăzi

1 PSD și PNL vor avea candidați separați la București: Gabriela Firea și Sebastian Burduja

2 O informație care dă fiori / Ce știe CIA despre intențiile Rusiei în Europa?

3 Piedone este pe punctul de a pierde inclusiv Sectorul 5... E disperare mare printre acoliții lui... Deh, s-a schimbat joaca...

4 AUDIO Numele lui Coldea, într-un nou scandal. Anca Alexandrescu a difuzat înregistrări depuse la DNA

5 Surprize în noul sondaj realizat de INSCOP la comanda News.ro