SUA: Donald Trump, recuzat ca jurat pentru un proces la New York

SUA: Donald Trump, recuzat ca jurat pentru un proces la New York

Donald Trump, miliardarul american care conduce în cursa pentru desemnarea candidatului republican pentru Casa Albă, nu a fost reținut luni ca jurat într-un proces din New York pentru care fusese tras la sorți, informează AFP.  *Miliardarul Donald Trump, aspirant la Casa Albă, tras la sorți pentru a fi jurat la New York

Sosit cu o limuzină asaltată de jurnaliști și de susținători entuziaști, magnatul din domeniul imobiliar a petrecut ziua la Curtea Supremă a statului New York pentru o selecție de jurați, însă a fost recuzat, a precizat pentru AFP un purtător de cuvânt al Curții.

Deși orice cetățean american poate primi sarcina de a fi jurat într-un proces, era puțin probabil ca Donald Trump să fie reținut la sfârșitul selecției.

La coborârea din limuzină, candidatul aflat în fruntea sondajelor printre cei 17 pretendenți republicani, a semnat un autograf și a salutat unul dintre ceilalți admiratori.

Omul de afaceri în vârstă de 69 de ani, care încearcă să profite de pe urma nemulțumirii alegătorilor față de oamenii politici tradiționali, și-a reiterat la sfârșitul săptămânii trecute afirmațiile șocante privind imigrația. Donald Trump și-a lansat campania într-un mod fulminant în iunie, calificându-i pe imigranții mexicani drept "criminali" și "violatori". AGERPRES


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO „Ucrainenii au luat 8.000 de telefoane mobile și le-au pus pe stâlpi de doi metri, așa detectează dronele Shahed”

2 Retragerea lui Piedone a devenit o chestiune de zile...

3 Așa o fi? /

4 Dezvăluirile neașteptate ale șefului serviciului secret din Ucraina

5 Culisele uriașului scandal care zguduie regimul Orban, în Ungaria