SUA: Un pilot a decedat în timpul zborului, copilotul a adus avionul la sol

SUA: Un pilot a decedat în timpul zborului, copilotul a adus avionul la sol

Pilotul unui avion ce făcea legătura între Phoenix și Boston a decedat în timpul zborului, în noaptea de duminică spre luni, dar copilotul a reușit să aducă aparatul la sol în siguranță, a anunțat luni compania American Airlines.

Plecat din Phoenix (Arizona, sud-vestul SUA), cu 147 de pasageri la bord și cinci membri ai echipajului, aparatul, un Airbus A320, a fost redirecționat spre aeroportul din Syracuse (New York, nord-est), după ce pilotului i s-a făcut rău, a precizat American Airlines pentru AFP, confirmând o informație a canalului CNN.

"Din păcate, pilotul a decedat", a declarat compania, care a transmis condoleanțe familiei pilotului și colegilor săi.

Compania a refuzat sa dezvăluie cauza morții pilotului, notează France Presse.

Copilotul a preluat controlul și avionul a aterizat normal la Syracuse la 7.13 ora locală (11.13 GMT). La 8.00, aparatul deja decolase spre destinația sa inițială, Boston (Massachusetts, nord-est), potrivit datelor publicate pe site-ul American Airlines.

AGERPRES

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO Cu ăștia vrea Rusia să cucerească Ucraina?

2 VIDEO Păzea, Ucraina, că vin trupele de „elită” ale Rusiei!

3 Pe internet circulă informația neconfirmată că Xi Jinping a fost plasat în arest la domiciliu de către Armată

4 Bătrânul care s-a aruncat cu soția de la etajul 7 a fost demnitar în Guvernul Văcăroiu / Ce a scris în biletul de adio

5 I-a condamnat la moarte / Putin a refuzat cererea comandanților ruși de retragere din orașul Herson, într-un mod ordonat, pentru salvarea vieților solda…