SUA: Un polițist din Dallas a împușcat mortal un suspect înarmat cu un cutter

SUA: Un polițist din Dallas a împușcat mortal un suspect înarmat cu un cutter

Un ofițer de poliție din Dallas (sudul SUA) a împușcat mortal joi un suspect de jaf care era înarmat cu un cutter și s-a luptat cu polițiștii în timp ce încerca să fugă pentru a nu fi arestat, relatează Reuters citând poliția. Ofițerii au răspuns la un apel anunțând un jaf într-o casă cunoscută pentru consum de droguri și unde au dat de suspect, a declarat șeful poliției David Brown într-o conferință de presă.

"O luptă a urmat după ce ofițerii i-au cerut suspectului să arate mâinile și el nu s-a conformat", a spus Brown.

Suspectul, care nu a fost identificat, a încercat apoi să fugă cu un vehicul utilitar sport.

"În timp ce era în interiorul vehiculului, ofițerii au continuat să se lupte cu suspectul și unul dintre ofițeri și-a descărcat arma asupra suspectului" înarmat cu unealta pentru tăiat, a adăugat Brown.

El nu a spus câte focuri au fost trase și unde a fost împușcat bărbatul.

Ofițerul a fost trimis în concediu administrativ, care este procedura standard. Biroul Federal de Investigații Dallas a fost notificat în cadrul protocolului, a mai declarat șeful poliției, citat de Reuters.

"Cu poliția implicată acum în schimburi de focuri în această țară, suntem extrem de critici față de acțiunile oricărui ofițer. Dar suspectul era înarmat cu un cutter", a spus Brown, adăugând că "ofițerul a folosit forța letală în ultima instanță". AGERPRES


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO „Ucrainenii au luat 8.000 de telefoane mobile și le-au pus pe stâlpi de doi metri, așa detectează dronele Shahed”

2 Retragerea lui Piedone a devenit o chestiune de zile...

3 Așa o fi? /

4 Dezvăluirile neașteptate ale șefului serviciului secret din Ucraina

5 Culisele uriașului scandal care zguduie regimul Orban, în Ungaria