Suedia: Patru morți în explozia suspectă a unei mașini

Suedia: Patru morți în explozia suspectă a unei mașini

Cele patru persoane au murit în explozia unei mașini în apropiere de Goteborg, a anunțat sâmbătă poliția, care nu a stabilit până în prezent cauzele deflagrației, potrivit AFP. Media locale au relatat că una dintre victime era un lider al unei bande criminale cunoscute în oraș, care este de mai mulți ani teatrul reglărilor de conturi între bande rivale. 

Robert Karlsson, șeful unității de anchete criminale din regiune, a declarat însă că e prea devreme pentru a avansa varianta unei crime. "Nu avem nicio pistă, nici într-o direcție, nici în cealaltă. Nu suntem decât la început", a declarat el la postul de radio public SR.

Patru persoane se aflau în mașină când s-a produs explozia, la o oră de vârf, într-o intersecție, a informat poliția, care nu a determinat cauza exploziei și nici nu a furnizat detalii privind identitatea victimelor.

"Trei persoane care se aflau în mașină au murit vineri... O fată, grav rănită, care a fost spitalizată, a murit în timpul nopții", a indicat poliția din Goteborg într-un comunicat.

Mașina a fost "practic distrusă", potrivit serviciilor de salvare.

Piese desprinse din autoturism au zburat în aer, a povestit un martor ocular la canalul public de televiziune SVT. "Când m-am apropiat de mașină, am văzut că trebuia să fie o bombă. Era complet demolată", a spus acest martor, Janne Wolltin. AGERPRES


Citește și:

populare
astăzi

1 Retragerea lui Piedone a devenit o chestiune de zile...

2 Foarte interesante amănunte...

3 „Le-am spus atunci, foarte clar: Într-o lună începe războiul”

4 VIDEO Trebuie să vedeți asta! / Cine o avea interesul ca tot ce poate elimina Rusia din Ucraina să fie dat doar cu pipeta?

5 Turcii intră surprinzător pe Autostrada Transilvania, pe tronsonul unde lucrează românii de la UMB!