Turişti polonezi în stare de ebrietate, suspectaţi de uciderea unui recepţioner grec




Turişti polonezi în stare de ebrietate, suspectaţi de uciderea unui recepţioner grec

Trei turişti polonezi au fost puşi sub acuzare, după ce recepţionerul unui hotel a decedat, în urma unei altercaţii, pe insula greacă Zakynthos, relatează postul Radio Polonia în pagina electronică de marţi.

Potrivit presei elene, recepţionerul, în vârstă de 51 de ani, a cerut unui grup de turişti polonezi care se întocea, noaptea, de pe insulă, să nu mai facă gălăgie.

Polonezii, care păreau că se află sub influenţa alcoolului, s-ar fi implicat într-o altercaţie cu bărbatul.

Unul dintre ei l-a împins pe recepţioner, iar acesta a căzut pe scări şi s-a rănit grav la nivelul capului. Bărbatul a murit la spital duminică seara.

Doi dintre polonezi au părăsit deja insula, porivit Ministerului polonez de Externe, în pofida faptului că au fost acuzaţi ca fiind complici în altercaţie.

Al treilea bărbat, cel care l-ar fi împins pe recepţioner, se află în arest, în Grecia. El riscă cinci ani de închisoare.

Sursa: mediafax.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 Un text dur și fără perdea despre ce se întâmplă acum în Ucraina și în „lumea civilizată”

2 VIDEO Atac cu rachete fără precedent al Ucrainei împotriva Rusiei

3 Dezvăluiri despre culisele unor negocieri secrete care ar fi putut termina demult războiul din Ucraina / Putin și Zelenski au fost dispuși să ia în cons…

4 Hărți care dau fiori / Victoria Rusiei în Ucraina ar avea consecințe devastatoare pentru apărarea NATO. România, printre țările aflate în pericol

5 Foarte interesante amănunte...